Emirates'in Türkiye'deki Kabin Memuru İlanı: 90 Bin TL Maaş Fırsatı

Emirates’in Türkiye’deki Kabin Memuru İlanı: 90 Bin TL Maaş Fırsatı

Emirates Havayolları, Türkiye’den kabin memuru pozisyonları için personel alımı yapacağını duyurdu. Başvuran adaylara aylık 2770 dolar maaş ödenecek.

Emirates, kabin memurlarına yüksek maaşlarla birlikte vergi muafiyeti, ücretsiz konaklama ve çeşitli seyahat ayrıcalıkları gibi avantajlar sunuyor. Ayrıca, Dubai’de konforlu bir yaşam ve uluslararası bir çalışma ortamı vaat ediyor. Başlangıç maaşı olarak aylık 4.430 Birleşik Arap Emirlikleri Dirhemi (AED) belirlenmiş olup, uçuş saatlerine göre ek ödemelerle bu miktar 10.170 AED’ye (yaklaşık 2770 USD) kadar çıkabiliyor.

Başvuru için adayların çeşitli kültürlere uyum sağlama yeteneği ve üst düzey müşteri hizmeti becerilerine sahip olmaları bekleniyor. Adayların lise mezunu olmaları, İngilizce dilinde akıcı olmaları ve belirli fiziksel kriterleri karşılamaları gerekiyor. Ayrıca, görünür dövmesi olan adaylar kabul edilmiyor ve tüm adayların Dubai’de ikamet etmeleri ve BAE çalışma vizesi alabilmeleri gerekiyor.

Başvurular, Emirates’in kariyer portalı üzerinden online olarak yapılacak. İlgilenen adaylar, özgeçmişlerini hazırlayarak Emirates Kariyer Sayfası üzerinden başvuruda bulunabilirler.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Öne Çıkan Yorumlar

  1. Thy bu ücretin 2 katını veriyor, boşuna yurtdışına çıkmakla uğraşmayın, THY başvurularını takip edin. Çok kazanıyorlar….

  2. 3 hafta önce

    Bunlar her yıl belirli aralıklarla Türk gencinin umutlarıyla oynar ve gider….

  3. Türkiyede daha çok kazanıyorlar sanki

5 Yorum

  1. 3 hafta önce

    Bunlar her yıl belirli aralıklarla Türk gencinin umutlarıyla oynar ve gider….

  2. Thy bu ücretin 2 katını veriyor, boşuna yurtdışına çıkmakla uğraşmayın, THY başvurularını takip edin. Çok kazanıyorlar….

    • 3 hafta önce

      İnsanları manipüle etmeyin, yeni başlayacak bir KM zikredilen ücretin 3 te 1 ini alıyor. Fikriniz olmadan yorum yapmayın lütfen..

      Cevapla
  3. 3 hafta önce

    Ülke değiştirmek için yetersiz ücret.Değmez…

    Cevapla
  4. Türkiyede daha çok kazanıyorlar sanki