featured

Dünyanın en iyi havayolu şirketleri seçildi

 

Avustralya merkezli havacılık güvenliği ve ürün derecelendirme kuruluşu AirlineRatings.com, bu yılın en iyi uluslararası havayolu şirketlerini listeledi. 20 şirketin sıralandığı listede THY de var.

Pandemi etkisiyle havacılık endüstrisi son birkaç yılı alışılmadık bir şekilde geçirdi. Aylarca süren yasaklardan sonra, birçok küresel havayolu şirketi iptal ve gecikmelerle mücadele ederken, seyahat alışkanlıkları büyük bir patlama ile değil, hafif bir kıpırtıyla geri döndü. Kaotik dönemin tam ortasında, Avustralya merkezli havacılık güvenliği ve ürün derecelendirme kuruluşu AirlineRatings.com, bu yılın en iyi uluslararası havayolu şirketlerini listeledi.

AirlineRatings.com, üst üste ikinci yıl en üst sırada yer alan Katar Havayolları’nın son birkaç yıldır uçma taahhüdünün belirleyici faktör olduğunu belirtti.

20 havayolu şirketini barındıran dünyanın en iyi havayolu şirketleri listesinde Türk Havayolları da 9’uncu sırada yer aldı.

İşte 2022’de dünyanın en iyi havayolları…

1. Katar Havayolları

2. Air New Zealand

3. Etihad Airways

4. Korean Air

5. Singapore Airlines

6. Qantas

7. Virgin Australia

8. EVA Air

9. Türk Havayolları

10. All Nippon Airways

11. Cathay Pacific Airways

12. Virgin Atlantic

13. Japan Air Lines

14. JetBlue

15. Finnair

16. Emirates

17. Hawaiian

18. Air France/KLM

19. Alaska Airlines

20. British Airways

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 2 sene önce

    hahhaa güleyim bari, yolcularını ortada bırlan sürekli greve maruz kalan havayolunun olduğu listeye itibar etmeyiniz! Geçiniz efendim!

    Cevapla