featured

Corendon, Brüksel Havalimanı ile işbirliğini güçlendiriyor

Corendon bugün Belçika’da Brüksel Havalimanı’nda yaz sezonunu başlattı. Tur operatörü Brüksel Havalimanı’ndaki yüksek sezon operasyonunu genişletiyor ve havalimanına üç uçak konuşlandıracak.

Şimdiden, Brüksel çıkışlı bir tatil rezervasyonu yaptıran Belçikalı Corendon müşterilerinin sayısı geçen yılın aynı dönemine göre %80 oranında arttı.

Corendon müşterileri bu yaz Brüksel Havalimanı’ndan Türkiye, İspanya, Yunanistan, Mısır, Bulgaristan ve Portekiz’deki yirmi havalimanına uçabilecek. Ayrıca, çeşitli diğer havayolları ile daha uzak destinasyonlar da sunuluyor.

Corendon CEO’su Steven van der Heijden: “Brüksel Havalimanı tarafından çok sıcak karşılandık ve bu yaz havalimanındaki kapasitemizi daha da artırabildiğimiz için çok mutluyuz. Brüksel Havalimanı Corendon için önemli bir havalimanı; sadece Belçikalı müşterilerimiz için değil, Schiphol’ün itibarının baskı altında olduğu şu günlerde Hollandalı müşterilerimiz için de giderek daha fazla önem kazanıyor. Schiphol önümüzdeki aylarda da uçuşların iptal edileceğini açıkladığı için, özellikle Brabant, Limburg, Zeeland ve Güney Hollanda eyaletlerindeki Hollandalı müşterilerimizin Brüksel’i daha sık tercih ettiğini görüyoruz. Bu nedenle Brüksel Havalimanı ile başarılı işbirliğimizi genişletiyoruz.” açıklamasını yaptı.

Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ Fpu5fkKWcAAQZ0F

 

Arnaud Feist, Brüksel Havalimanı Şirketi CEO’su: “Corendon’un Brüksel Havalimanı’ndaki kapasitesinin artması, gelecekteki tatilleri için daha fazla imkâna sahip olacak Belçikalı ve yabancı yolcularımız için çok iyi bir haber. Corendon tarafından bize duyulan güven, Brüksel Havalimanı’nın müşteri deneyiminin her şeyden önce geldiği birinci sınıf bir havalimanı olduğunu göstermektedir. Bu yaz artan sayıda yolcuyu karşılamaya hazır olmak için tüm havalimanı ortaklarımızla birlikte çalışıyoruz; özellikle de ihtiyaç duyulan yerlerde etkin bir şekilde işe alım yaparak ve operasyonlarımızı optimize ederek. Bu strateji geçen yaz da işimize yaramıştı.” ifadesini kullandı.

Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ Fpu5fkKXwAEfYHL

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 1 sene önce

    Baş kaptaninizin güvenlik ile ilgili sorunlarını mi var? Ekip servis aracınin kendisini sitenin içerisine kadar götürmesi kararı mi alındı?alındıysa neden böyle bir karar alındı ? Corendonun herkesle arası iyi gibi lanse ediliyor dışarıdan ayrı içeriden ayrı mı gözüküyor acaba ?

    Cevapla