featured

Corendon Airlines, ITB Berlin Fuarı Yolcularını Acapella Konseriyle Uğurladı

Corendon Airlines, Avrupa’nın en önemli turizm fuarlarından biri olan ITB Berlin Uluslararası Turizm Fuarı’na giden sektör profesyonellerini ve ziyaretçileri, uçuş öncesinde Fraport TAV Antalya Havalimanı’nda gerçekleştirilen “SesVerSus”un acapella konseriyle uğurladı. Dış hatlar terminalinde yapılan konser, havalimanındaki yolcuların beğenisini topladı.
SesVerSus’un acapella konserini izlemek için:

Corendon Airlines, her yıl olduğu gibi bu yılda ITB Berlin Uluslararası Turizm Fuarı için Antalya‘dan Berlin’e özel uçuş düzenledi. Turizm profesyonellerini ve diğer katılımcıları fuara taşıyacak Antalya-Berlin uçuşu öncesinde, havalimanında bir kokteyl düzenleyen Corendon Airlines misafirlerine hoş bir sürpriz yaparak onları konserle uğurladı. Fraport TAV Antalya Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nde kurulan sahnede gerçekleşen “SesVerSus A capella” grubunun konseri, tüm misafirlerin büyük beğenisini topladı.
Corendon Airlines geçen yıl da uçuş sırasında gerçekleştirilen flashmob gösterisiyle çok konuşulmuştu. Bir kısmı Corendon Airlines kabin ve kokpit ekipleri gibi giyinen, bir kısmı da yolcuların arasında yer alan profesyonel opera solistlerinin, tüm yolcular uçakta yerlerini aldıktan sonra Verdi’nin ‘La Traviata’ operasını seslendirerek gerçekleştirdiği flashmob gösterisi, Corendon Airlines misafirlerinin anılarında unutulmaz bir yer edinmişti.
Corendon Airlines’ın geçen yıl gerçekleştirdiği flashmob gösterisini izlemek için:

Corendon Airlines, ITB Berlin 2019’da ziyaretçilerini 25. salon 122 no’lu standında ağırlayacak.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir