Çelebi Havacılık ve Pegasus Havayolları Arasındaki İş Birliği Genişliyor

Çelebi Havacılık ve Pegasus Havayolları Arasındaki İş Birliği Genişliyor

Türkiye’nin önde gelen özel yer hizmeti sağlayıcısı olan Çelebi Havacılık, Pegasus Havayolları ile iş birliğini genişleterek Antalya ve Dalaman’da da faaliyet gösterecek. 1 Nisan 2024 tarihi itibarıyla başlayacak olan anlaşma, 3 yıl boyunca geçerli olacak.

Çelebi Havacılık, Pegasus Havayolları’na yer hizmetleri operasyonları ve bilet satış hizmetleri sunacak. Bu kapsamda, Antalya ve Dalaman istasyonlarında Pegasus Havayolları’nın uçaklarına hizmet verecek olan Çelebi Havacılık, toplamda 16 istasyonda hizmet sunmuş olacak.

Çelebi Havacılık’ın 65 yıldan fazla deneyimi ve uluslararası alanda geniş bir operasyon ağı bulunuyor. Bu iş birliğiyle birlikte şirket, müşterilere olağanüstü hizmet kalitesi ve operasyonel mükemmellik sağlama konusundaki kararlılığını bir kez daha göstermiş olacak.

Anlaşma kapsamında, Çelebi Havacılık Pegasus Havayolları’nın operasyonlarını desteklemek için temel hizmetlerin yanı sıra bilet satış hizmetleri ve teknik denetimler için gerekli ekipman kiralama gibi hizmetleri de sunacak.

Çelebi Havacılık, yenilikçi yaklaşımı, güvenilirliği ve müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışıyla sektörde öncü konumunu koruyarak, havacılık endüstrisindeki önemli iş birliklerine imza atmaya devam ediyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir