featured

British Airways Boeing 777'si Acil İniş Yaptı

British Airways Boeing 777, sabah saatlerinde Kargo bölümünde yangın olabileceğini belirterek acil iniş ile St. John Uluslararası Havaalanı’na güvenli bir şekilde indi.
New York JFK uluslararası havalimanından Londra Heathrow’a doğru yola çıkan uçakta 2. Saatin içindeyken Kargo bölümünden yangın alarmı geldi. Pilotlar durumu değerlendirten sonra yolculara Kargo bölümünde bir yangın vakası olabileceği için acil iniş gerçekleştireceklerini duyurdu.
Uçakta bulunan 209 yolcudan sadece bir kaçının biraz paniklediği belirtildi. Diğer yolcular ise sakinliğini korudu.
İncelemeler yapılana kadar yolcular çevre otellere yerleştirildi. Yapılan incelemelerde ise herhangi bir yangın tespit edilemedi.
Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ D1 rFXW0AEVLJR Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ D1 rFXX4AIIaQM Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ D1 rFYX0AAuORe

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir