featured

Bomba Tehdidi Havaalanında Kaosa Neden Oldu

Fort Lauderdale Havaalanı, yetkililer bir araçta bulunan ‘şüpheli kabloları’ araştırırken Perşembe sabahı erken saatlerde kapatıldı ve boşaltıldı. Havaalanı, sabah 8’den önce kalkması planlanan tüm uçuşların ertelenmesi veya iptal edilmesine neden olan beş saatten fazla süreyle kapatıldı.

Fort Lauderdale’deki kaos, Terminal 2 ile Terminal 3 arasındaki kapalı bir garaja park edilmiş şüpheli kabloları olan bir aracın polise bildirilmesinin ardından ortaya çıktı. Broward Şerif Ofisi, saat 01.10 civarında “havaalanının üst katında park edilmiş bir araçta bulunan şüpheli kablolarla ilgili ihbar alındığını ” bildirdi.

Kolluk kuvvetleri şüpheli aracın yerini tespit etti ve havaalanını kapattı. Saat 04: 30’da havaalanı, kolluk kuvvetleri Fort Lauderdale Havalimanı’na giren ve çıkan tüm yolları kapattığını açıkladı. Saat 07: 00’de tedbirler kaldırıldı, havaalanı ve tüm yolların artık açık olduğunu bildirdi.

Olay nedeniyle düzinelerce uçuş ertelendi, birkaç uçuş tamamen iptal edildi, sabah erken kalkacak birçok uçak kalkmadı. Yetkililer bomba tehdidini araştırırken pek çok yolcu dolu uçak apron ve taxi üzerinde saatlerce bekledi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir