featured

Başkan Yardımcısı Fuat Oktay’ın AirlineHaber Standımıza Ziyareti…

Bu yıl 12’ncisi Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Apronunda düzenlenen İstanbul Airshow’un resmi açılışı bugün Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ile  Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan tarafından yapıldı.
Fuarın ilk günü olmasına rağmen katılan firmaların stantlarına yoğun ilgi görüldü.
Başkan yardımcısı Fuat Oktay ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan AirlineHaber standında Gn. Yayın Yönetmenimiz Sefa İnan ile havacılık hakkında kısa bir sohbetin ardından THY Genel Müdürü Bilal Ekşi ve DHMİ Genel Müdürü Funda Ocak’ta standımızı ziyaret ederek havacılık hakkında kısa bir sohbette bulunduk.
Görüşmelerimiz sonucunda önümüzdeki yıllarda Türkiye’nin havacılık alanında büyük bir ivme kazanacağını belirterek standımızdan ayrıldılar.
Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ w1 Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ w2
Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ w3

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

4 Yorum

  1. 6 sene önce

    Taşeron personelin durumuyla alakalı konuşulsa keşke.

    Cevapla
  2. 6 sene önce

    Sefa bey, THY Teknik ile ilgili durumdan bahsedildi mi ? sıkıntılarımızdan. inanın tam zamanıydı sanki.

    Cevapla
  3. 6 sene önce

    Mevzuya girdinmi sefa abi

    Cevapla
  4. 6 sene önce

    Sefa bey,
    Bizim sendika ve zam olaylarından da bahsetseydiniz.

    Cevapla