featured

Bakan Albayrak Türk Hava Yolları Uçuş Akademisi'ni ziyaret etti

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak Aydın’da Türk Hava Yolları Uçuş Akademisi’ni de ziyaret ederek eğitim alan pilot adayları ve eğitmenlerle ile bilgi alışverişinde bulundu.
Bakan Albayrak ziyareti sosyal medya hesabından paylaştı. Paylaşımında “Aydın’da Türk Hava Yolları Uçuş Akademisi’ni de ziyaret ettik. Eğitim alan pilot adaylarımız ve eğitmenlerimizle çalışmaları hakkında konuştuk.” ifadelerini kullandı.
Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ D1uRbqbX0AIYKhz Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ D1uRZ4DWkAEy7kJ

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

8 Yorum

  1. 5 sene önce

    THY akademisinde teğmenlerin ne işi vardı acaba, merak ediyorum.

    Cevapla
  2. 5 sene önce

    Akademiden rütbeli olarak mezun olup rütbesiz olarak mı göreve başlıyorlar?
    Sevgili admin sernde devam edeydin yıldızlar yerlerde sürünürdü….

    Cevapla
  3. 5 sene önce

    TAFA nın Gn Md kadın bu işi yapabiliyor mu soran eden yok! Bu kadını çok mu aradılar ☹️

    Cevapla
  4. 5 sene önce

    Kerameti kendinden menkul bu zat’ın kayınpederi sayesinde genç yaşta hazine ve maliye gibi bilgi,beceri,tecrübe,yetenek isteyen oldukça önemli bir bakanlığa bakan olabilmesi ülkemizin yıllardır nasıl yönetildiğinin ve şu anki ekonomik,sosyal durumunun en belirgin ifadesidir. Hangi aklı başında ülkede damat bakan yapılır? Yapmayı bırak düşünülemez bile. Sonra niye bu haldeyiz,niye hayat pahalı,niye bir tivit ile ekonomimiz,döviz kuru,faizler allak bullak oluyor,ithalat rekorları kırılıyor diyoruz.

    Cevapla
    • 5 sene önce

      Geçmişte dünya bankası başkan yardımcısını getirdik ithal ettik ülkemize maliyeti 130 milyar dolar banka vurgunlari oldu.delil ki önemli olan liyakat kadar milli olmak.

      Cevapla
    • 5 sene önce

      17 yıldır Türkiye’de vurgunların kralı yapılıyor herşey ortada,tapelerde dünya alem gördü,duydu ayrıca evvelden de akbil gibi vurgunlar da var. Sayelerinde 450 milyar dolar dış borç var,paralar betona yatırıldı,faiz,ithalat,döviz, hayat pahalılığı rekorları kırılıyor.35 yaşında çocuk Türkiye gibi sorunlu ekonomisi olan ülkeye torpille bakan nasıl olur? Ayrıca bunlar mı milli? Kayınpederi Türk diye bir şey yoktur,Türklük faşistliktir,Türk demeyelim Türkiye’li diyelim demiyor muydu? Şimdi koltuk sallanınca bir anda yerli ve millici oldular.

      Cevapla
  5. T.H.Y mi T.Hv.K mi…

    Cevapla