featured

BAE Havayolları 2022’de personel almaya devam edecek

 

Birleşik Arap Emeirlikleri (BAE) havayollarının bu yıl boyunca işe aldığı uluslararası trafiğe yönelik güçlü talebin ardından Covid-19 sonrası katlanarak artan bir hızla başladığı için BAE’nin havacılık sektöründeki işler bolca bulunuyor.

BAE’nin havayolları, Emirates, flydubai, Etihad ve Air Arabia havayolları son zamanlarda bir işe alım çılgınlığı yaşıyor.

Havayollarının kariyer bölümlerinde mevcut olan en son veriler, kabin ekibi, pilotlar, finans görevlileri, uçak teknisyenleri, BT ve satış yöneticileri ve diğerleri gibi farklı pozisyonlar için 1 Haziran 2022’de yaklaşık 300 boş pozisyonun mevcut olduğunu gösteriyor.

BAE merkezli havayolları, ülkede gelir vergisi alınmadığı için çalışanlarına vergiden muaf maaş sunuyor. Ayrıca çalışanlara kendi ülkelerine yıllık bir bilet, bir aylık yıllık izin, ulaşım, konaklama ve diğer avantajlar sunulmaktadır.

Emirates web sitesinde bulunan verilere göre, havayolu kabin ekibine aylık ortalama 9,770 Dh maaş veriyor. Seçilen adaylara 4,260 Dh (720 USD) temel maaş artı saatlik uçuş ücreti (ayda ortalama 80-100 uçuş saatine dayalı olarak) 51,25 Dh, bu da ortalama toplam ücreti 9,770 Dh’ye (2.638 USD) çıkarır.

NOT : 1 BAE Dirhem=0,27 ABD Doları

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir