featured

Atlasglobal’in Ukrayna’da Hizmet Ağı Genişliyor

Atlasglobal Havayolları, İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan Lviv’e (Ukrayna) tarifeli seferlere başladı. Atlasglobal, 25 Ekim 2015’te İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan yapılan ilk Lviv uçuşuyla birlikte Ukrayna’da hizmet verdiği nokta sayısını 3’e çıkarttı.
26 Ekim 2015 Atlasglobal Havayolları uluslararası arenada büyüme ve statejik noktalara uçuş hedefi doğrultusunda İstanbul’dan gerçekleştirdiği Ukrayna uçuşlarına yeni bir durak ekledi.
Atlasglobal Havayolları’nın Ukrayna’daki yatırımı olan “Aircompany Atlasjet Ukraine Ltd” tarafından 25 Ekim 2015 tarihinde Atlasglobal markası ile gerçekleşen ilk İstanbul – Lviv (Ukrayna) seferi ile havayolu, Ukrayna’da hizmet verdiği nokta sayısını 3’e çıkardı. Pazartesi, Çarşamba, Cuma ve Pazar günleri olmak üzere haftada 4 gün gerçekleşen İstanbul – Lviv uçuşlarının yanı sıra, Atlasglobal geçtiğimiz günlerde Kharkiv ve Zaporijya’ya da uçmaya başlamıştı.
Lviv’e gerçekleşen ilk uçuş için İstanbul Atatürk Havalimanı’nda kokpit ve kabin ekipleri çiçeklerle uğurlanırken, yolculara lokum ikramı yapıldı.
Ukrayna’da EkonomiPlus konforu ve Business Class ayrıcalıkları devam ediyor
Ukrayna’ya EkonomiPlus’ta seyahat eden Atlasglobal yolcuları, özel olarak tasarlanmış 77cm genişliğindeki deri kaplı koltuklarda konforlu bir uçuş yaşarken, ücretsiz zengin çeşitli yiyecek ve içecek ikramı, 30 kilogram bagaj hakkı, ücretsiz online check-in gibi hizmetlerden yararlanıyor.
Atlasglobal, seyahatlerini daha ayrıcalıklı hale getirmek isteyen yolcularına gerçek Business Class tecrübesi de sunuyor. Ukrayna’ya Business Class’ta seyahat edenler 100 cm aralıklı geniş koltuklarda uçuş yaparak, zengin ikram çeşitleri, 40 kilogram bagaj taşıma hakkı, bagaj önceliği, İstanbul Atatürk Havalimanı’nda lounge kullanımı ve uçağa V.I.P araç ile transfer gibi özel hizmetlerden yararlanıyor.
Ukrayna uçuşlarının biletleri www.atlasglb.com ve yetkili acentelerden satın alınabiliyor.
 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir