featured

AtlasGlobal 12 Yeni İlan Daha Açıkladı!

AtlasGlobal çok sayıda personel alımı yapacağı açıklandı. Kariyerim sitesi üzerinde 12 farklı ilan açan havayolu şirketinin aradığı krilerler ve başvuru şartlı şu şekilde;

ALIM YAPILACAK KADROLAR;
12 farklı ilanda çok sayıda personel alımı yapılacak; Dijital Pazarlama Performans Uzmanı , Digital Marketing Manager , İstanbul(Asya), Commercial Training Specialist, İkram Süpervizörü, Santral Memuru, Bilet Satış Süpervizörü, Kabin Memuru- Antalya, Kıdemli Cari Hesap Uzmanı, Rus Uyruklu Kabin Memuru-Antalya, International Sales Specialist, Engelli Personel – Genel Müdürlük, Engelli İlanı, Yolcu Hizmetleri Süpervizörü kadrolarında olacak.

KABİN MEMURU ALIMI;Kabin memuru kadrosundaki alımlara başvuru yapacak olan adayların; 19 ile 30 yaş aralığında olması, en az lise mezunu olmaları, ingilizce Interdediate ve üzeri seviyede bilgi sahibi olması, sağlık koşullarına sahip olması, boy ve kilo olarak 1.65 ile 1.80 aralığında olması, Antalya’da ikamet etmeleri istenilmektedir.
Santral memuru alımlarında ise en az ön lisans mezunu olmaları, 2 yıl iş tecrübesine sahip olmalarıi office uygulamalarına sahip olmaları, orta seviyede ingilizce bilgisine sahip olmaları, tercihen Avrupa yakasında ikamet etmeleri istenilmektedir.
BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ…

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir