featured

ATATÜRK HAVALİMANI'NDA YAKALANDILAR

BURSA’nın Orhangazi İlçesi’nde tarım ilaçları satan 49 yaşındaki Ekrem Sancar, yanında çalıştırdığı Azerbaycan uyruklu Bilge Bağrol ve üç arkadaşı tarafından gasp edildi. Ekrem Sancar’ın ellerini ve ayaklarını bağlayıp üzerindeki çekleri cebindeki ve bankadaki paralarını alan 4 kişi  İstanbul’da Atatürk Havalimanı’nda yakalandı.
Olay, Orhangazi’de tarım ilaçlar satan Ekrem Sancar bir süre önce Azerbaycan uyruklu Bilge Bağrol’u işe aldı. Sancar bugün kendisine ait arazinin ilaçlanması için Bağrol ile zeytin bahçesine gitti. İddiaya göre Sancar, Bağrol’un “Üç arkadaşım çalışmak istiyor. İş bulamıyor. Seninle görüşmek istiyor” teklifini kabul etti. Bağrol’un telefon ile çağırdığı üç kişi kısa sürede belirtilen yere geldi. Bağrol ve gelen üç kişi, Sancar’ı önce dövdüler sonra ellerini ve ayaklarını bağlayıp, cebindeki para, kredi kartı ve çeklerini aldılar. Daha sonra da 10 ALL 09 plakalı kamyonetini gasp ettikleri Ekrem Sancar’ı, araca zorla bindirip mezbahane yakınlarında dere kenarına atıp kaçtılar. Şifresini öğrendikleri kredi kartından bankadaki parayı çeken ve kamyoneti bırakan dört kişi taksiye binerek Orhangazi’den uzaklaştılar. Vatandaşların görüp haber vermesi sonucu hastaneye kaldırılan Sancar’ın ifadesini alap polis jandarma ile birlikte yaptığı çalışmada önce şüphelilerin bindikleri ticari taksinin plakasını belirlediler. Daha sonra cep telefonu ile konuştukları sürücüden, Atatürk Havalimanı’na yanaştıklarını öğrendiler. Bunun üzerine havalimanı polisi uyarılınca 4 kişi yakalanıp gözaltına alındı.
Şüpheliler, sorgulanmak üzere Orhangazi polisine teslim edilecek. Toplam 33 bin lira para ve çekleri alınan Ekrem Sancar tedavisinin ardından hastaneden tabucru edildi. Olayla ilgili soruşturmaya başlandı.
 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir