featured

Antalya'da eğitim uçağı düştü

Antalyalya’ya bağlı Manavgat ilçesinde eğitim uçağının düştüğü ihbarı üzerine güvenlik ve kurtarma ekipleri, ihbar sahipleri tarafından uçağın düştüğü bildirilen bölgeye hareket etti.
Edinilen bilgiye göre TC-KIM kuyruk tescilli Cessna 150 uçağının Yıldız Air firmasına ait olduğu ve 2 kişinin hayatını kaybettiği belirtildi.
Antalya Valisi Münir Karaloğlu, olaya ilişkin yaptığı açıklamada, “Manavgat ilçesi Ulualan mevkisinde eğitim uçağı düştü. İlk tespitlerimize göre Yıldız Air firmasına ait uçağın pilotu Serkan Dilci ve yardımcısı vefat etti.
Allahtan rahmet diliyorum. Jandarma ve 112 Acil Yardım ekipleri olay yerinde. Her türlü tedbiri almış durumdayız. Bu uçağın daha önce İzmir’de bir aracın çatısına basan uçak olduğu söyleniyor.” dedi.
Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ son dakika antalya da egitim ucagi dustu pilot 11385444 3568 m Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ son dakika antalya da ilaclama ucagi dustu 2 11385444 5192 m

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 Yorum

  1. Görgü tanıkları uçağın önce yükseldiğini sonra da dönerek yere çakıldığını söylemiş .. Yani spine girilmiş ve çıkışta başarılı olunamamış diye algılıyorum ben :(

    Cevapla
  2. Normal bir emerg olsa süzülür yine acil iniş yapardı .. Sebebine dair fikir de yürütülmüyor ki .. Allah rahmet eylesin, ailelerine de sabır versin gerçekten çok üzücü..

    Cevapla
  3. 5 sene önce

    Sonunda kim i dusurduler kaza resmen geliyorum diyordu

    Cevapla