featured

AnadoluJet, Gaziantep – Erbil uçuşlarına başlıyor

 

Türk Hava Yolları’nın başarılı markası AnadoluJet, Gaziantep – Erbil uçuşlarına başlıyor. Bayrak taşıyıcı marka, açılışa özel 99 USD’den başlayan fiyatlarla seyahat imkânı sunuyor.

24 Ocak 2022 tarihi itibarıyla Gaziantep – Erbil arasında karşılıklı gerçekleşecek uçuşlar haftanın 2 günü (pazartesi ve perşembe) icra edilecek. Seferler, Gaziantep Havalimanı’ndan saat 11.25’te; Erbil Havalimanı’ndan ise saat 13.45’te düzenlenecek.

UNESCO Dünya Mirası Listesi’nde yer alan meşhur kalesi, görkemli yapıları ve Osmanlı izleri taşıyan eşsiz mimarisi ile tarihi MÖ 6000’li yıllara dayanan Erbil, her yıl yerli ve yabancı birçok turisti ağırlıyor.

AnadoluJet misafirleri, 31 Mart 2022 (dahil) tarihine kadar satın alacakları biletlerde 31 Mayıs 2022 (dahil) tarihine kadar değişiklik yapma hakkına sahip olacak. Ayrıntılı bilgi için www.anadolujet.com web sitesini ziyaret edebilir, satın aldığınız biletler üzerinde iptal, iade ve değişiklik haklarınızla ilgili detaylara “Esnek Bilet Hakları” sayfasından ulaşabilirsiniz.

AnadoluJet, yolcularının ve uçuş ekibinin sağlıklı ve güvenli bir seyahat gerçekleştirebilmeleri için hijyen önlemlerini yüksek standartlarda, düzenli olarak uygulamaktadır.

Detaylı bilgiye; https://www.anadolujet.com/tr/kurumsal/haberler-ve-duyurular/guvenli-seyahat-standartlarimiz linkinden erişebilirsiniz.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir