featured

ANA Group yeni havayolu AirJapan’ı tanıttı

Japonya semalarında yeni bir yıldız doğuyor: ANA Group’un yeni havayolu şirketi AirJapan, uluslararası orta mesafeli uçuşlar için geçen yıl Mart ayında duyurulmuştu. Şirket şimdi de AirJapan’ı farklı kılacak ilk hizmetlerini tanıttı. “Fly Thoughtful” marka konsepti altında yeni havayolu, ANA Group’un tam hizmet ve düşük maliyetli taşıyıcılarının deneyiminden yararlanarak uygun fiyatlarla konforlu kabin olanakları sunacak. Şubat 2024’te faaliyete başlaması ve ardından Asya’daki varış noktalarına odaklanarak rota ağını kademeli olarak genişletmesi planlanıyor.

AirJapan Başkanı Hideki Mineguchi:

“AirJapan olarak yolcularımız konusunda tutkuluyuz. Bu da bize uçakta inovasyon ruhuyla ürün ve hizmetler geliştirmemiz için ilham veriyor. Bu yeni ürün özellikleriyle yolcularımıza benzersiz ve olağanüstü bir seyahat deneyimi sunabileceğimizi umuyoruz.”

AirJapan’ın Boeing 787 kabininde birinci sınıf 324 ekonomi sınıfı koltuk yer alacak. Koltuk tasarımı, 32 inçlik (yaklaşık 81 santimetre) geniş koltuk aralığı ve koltuk arkalıklarının yatıklığını ayarlayabilme özelliği ile yolcuların uçuş sırasında rahatlamasına ve optimum konforu deneyimlemesine olanak tanıyor.

AirJapan’ın kabin ekibi üniformaları, markanın “Fly Thoughtful” felsefesini mükemmel bir şekilde ifade edecek ve kabin ekibinin benzersiz niteliklerini oluşturacak şekilde tasarlandı.

Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ AirJapan ANA Group

AirJapan’ın konseptini ve yeni hizmetlerini daha fazla müşteriye tanıtmak amacıyla, kullanıcıların resmi sosyal medya kanallarına da erişebilecekleri yeni bir web sitesi yayınlandı. Web sitesi uçuş tarihleri veya güzergahlar hakkında güncel bilgiler sağlamakta. Site daha sonra bilet satışına da açılacak.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir