featured

Alanyalı turizmciye müjde: Program açıklandı

 

Tur operatörünün ofisinden verilen bilgiye göre; 29 Nisan’dan itibaren Türk Hava Yolları uçuşlarıyla Rusya’nın 4 şehrinden, Moskova, St. Petersburg, Kazan ve Yekaterinburg’dan Antalya, Bodrum ve Dalaman tatil beldelerine Türkiye’ye uçacak.

Pegas Touristik, Coral Travel ve Biblio Globus’un ardından ANEX Tour da Türkiye operasyonlarına başlayacağı tarihi açıkladı. Hatırlanacağı üzere Pegas ve Coral THY’den aldıkları blok koltuklarla, Biblio Globus ise Red Wings ile Türkiye’ye uçacak.

HEDEF UÇUŞ SAYILARININ ARTTIRILMASI

ATOR’un bülteninde yer alan habere göre, ANEX Tour da operasyonlar için Türk Hava Yolları ile anlaştı. Haberde yer alan detaylara göre, diğer iki tur operatörü gibi ANEX de Moskova’dan Türkiye’ye ilk yolcularını 29 Nisan’da getirecek. ANEX Tour’un, THY’den aldığı blok koltuklarla Rusya’nın Moskova, St Petersburg, Kazan ve Yekaterinburg şehirlerinden Antalya, Bodrum ve Dalaman’a turist getireceği kaydedildi. Şirketin basın servisi, Türkiye uçulan bölge sayısının artırılmasının hedeflendiğini duyurdu. Rus medyasında daha önce yayınlanan haberlerde THY’nin Rusya’daki 3 büyük tur operatörüne (ANEX, Pegas ve Coral) 1,2 milyon ayırdığı ve bunların 3 şirket arasında eşit olarak paylaştılacağı belirtilmişti. ATOR’un bülteninde yer alan son haberde, koltuk sayısının talebe bağlı olarak daha da artabileceği ifade edildi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir