featured

AIRBUS’TAN THY’NİN A350 TESLİMATI İLE İLGİLİ TEKZİP

Türk Hava Yolları, ilk Airbus A350 XWB siparişini teslim aldı başlığı ile gönderilen basın bülteninin Airbus iç iletişiminde oluşan bir aksaklık nedeniyle resmi teslimat gerçekleşmeden önce gönderildiğini bildirdi.

İşte Airbus tarafından yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi;

ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME

Bugün gönderdiğimiz Türk Hava Yolları’nın Airbus A350 teslimatını içeren bülten, Airbus iç iletişiminde oluşan bir aksaklık nedeniyle resmi teslimat gerçekleşmeden önce paylaşılmıştır.

Uçak, halen teslimat sürecinde olup teslimat tamamlandığında sizleri bilgilendireceğimizi ve şimdilik bu sabah gönderilen bülteni paylaşmamanızı önemle rica ederiz.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

4 Yorum

  1. Flightradar a göre uçak İstanbul’a doğru yola çıkmış.

    Cevapla
  2. 3 sene önce

    doğru düzgün habercilik yapın. airporthaberden çalıp eklemeyin. şimdi bunu da yayınlamazsınız siz zaten.

    Cevapla
    • Yönetici 3 sene önce

      Airbus tarafından iletilen mail aşağıdadır. Biz her türlü maili yayınlarız. Yeterki bizim ahlaki kriterlerimize uygun olsun.
      AIRBUS IN MAİLİ
      ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME
      Bugün gönderdiğimiz Türk Hava Yolları’nın Airbus A350 teslimatını içeren bülten, Airbus iç iletişiminde oluşan bir aksaklık nedeniyle resmi teslimat gerçekleşmeden önce paylaşılmıştır. Uçak, halen teslimat sürecinde olup teslimat tamamlandığında sizleri bilgilendireceğimizi ve şimdilik bu sabah gönderilen bülteni paylaşmamanızı önemle rica ederiz.

      Cevapla
  3. ben demiştim

    Cevapla