featured

Ahmet Hakan’dan Thy yorumu “çakallar mamaya boğulmak istiyor”

Hürriyet Gazetesi yazarı Ahmet Hakan, bugün ki yazısında Türk Hava Yolları ile ilgili bir bölümde THY üzerinde oynanan oyunlar olduğunu ifade etti. Yazısının o bölümü;

TÜRK HAVA YOLLARI’NA ÇEKİLEN PİS OPERASYON

SON günlerde Türk Hava Yolları’ndan maması kesilen bazı çakallar, sosyal medyada Türk Hava Yolları’na operasyon çekmeye başladılar.
Mesela…
“Eşine kırmızı halı serdirtti” diye alenen yalan haber yapıp THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı’ya saldırıyorlar.
Mesela…
“Kırk yerden ayrı maaş alıyor” diye bir iftira uydurup THY Basın Müşaviri Yahya Üstün’e saldırıyorlar.
Mesela…
Geçmişte yapılmış, defalarca yalanlanmış ne kadar saldırı haberi varsa, hepsini yeniden tedavüle sokuyorlar.
Tabii siyasi cepheleşmenin keskin mi keskin olduğu böyle bir süreçte bu operasyon haberlerinin müşteri kitlesi de hazır.
Kimse yalan mı, doğru mu bakmaya tenezzül bile etmiyor.
İyi ama neden? Neden çakallar böyle bir operasyona başladılar?
Çünkü 28 Haziran’da Türk Hava Yolları’nın olağan genel kurulu var!
Bu çakallar da yönetimi değiştirip mamaya boğulmak istiyorlar.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

14 Yorum

  1. 5 sene önce

    Millet,toplumun vergileriyle kurulmuş,yaşatılan bir şirkette olan biten gerçekleri bir bir kanıtlarıyla kamuoyuna açıklarken maması kesilen çakal oluyor da sen her haltı yiyenlerin gönüllü avukatlığını yaparken maması kesilen çakal olmuyorsun öyle mi ?

    Cevapla
  2. Siz yiyorsunuz bize yedirmiyosunuz davası. Başka bir şey değil. Malum kişi tam bir çalışan düşmanıdır. Normal şartlarda yönetimle sorunu falan olamaz.

    Cevapla
  3. 5 sene önce

    Ahmet belki de hakli. Yeterli reklam alamayinca THY na santaj yapiyorlar. Ote yandan Ahmet Hakan da coktan mamanin icinde boguldu. Yalnizca THY degil devletin el attigi her kurum, kurulus, vakif yagmalaniyor. Bu da bir gercek.Cumhuriyet Turkiyesinde hic bir zaman hukumet eliyle soygun ve partizanlik bu derece devasal olculere ulasamamisti. Denizin bittigini goren hukumet yanlilari giderek cakallasip daha acik bir sekilde caliyorlar. Hirsizlikliklari gizlemeye dahi gerek duymuyorlar. 4,5 yil daha bu boyle devam edecek.

    Cevapla
  4. 5 sene önce

    Yayını kes Ahmet baba

    Cevapla
  5. 5 sene önce

    İyi de iddiaların hepsi gerçek ve thy ve işin içinde olan herkes bunu biliyor. İlker’in doğum günü için şirket kasasından 100 bin tl harcandıģı da cabası. İddialar yalansa İlker ve Yahya dava açsınlar o zaman. Kimse elinde saglam belge,bilgi olmadan bunları ifşa etmez. Bunları yayınlayanlar halkı bilgilendirdiği için maması kesilen çakal oluyorlarsa sen de bedava upgrade,business bilet için çakallarla aynı kefeye girmiş olmuyor musun Ahmet Hakan? Bunlar gerçekse o zaman ne diyeceksin?

    Cevapla
    • 5 sene önce

      Ahmet Hakan birine çakal diyorsa muhtemelen çamur attığı kişi doğru söylüyordur

      Cevapla
  6. 5 sene önce

    Airzort haberde karalama kampanyası başladı bile. Nasul bukadar omurgasız olabiliyorlar anlayamıyorum 1 ay önce ağam paşam şimdi tü kaka. Menfaat dünyası bu olsa gerek. Ben bir thy çalışanı olarak ilker beyi seviyorum hernekar eksiklerimiz olsada son 10 yılda işçi için şuana kadar en iyisi bana ilker aycı

    Cevapla
  7. 5 sene önce

    Ya belkiler..

    Cevapla
  8. 5 sene önce

    Yönetim kurulu üyelerini değiştirmeye kimler yetkili.Onlara çakal diyen adam kim?Hangi tür mama yiyebilecekler.Ahmet Hakan biraz sallayıp sıvamış.Bilgisi olmadan fikri var o da yanlış bilgi.Yorumlarda da ali kıdıka sallamışlar, hernekadar o adamı sevmesemde yönetim kurulunu değiştirecek yetkisi yok.mama da yiyemez.saçma sapan bir haber olmuş ahmet hakan da bırakıp üstüne oturmuş paçadan akıyor.

    Cevapla
  9. 5 sene önce

    Ali kıdık tan bahsediyor. Tis döneminde %40 zam verecekler ilker bey iyi niyetli thy yi yıpratmaya çalışıyorlar diyen ali bey şimdi maması kesildiği için sallamaya başlamış

    Cevapla
  10. 5 sene önce

    Airpotun 2 hain yazari thy karalama kampanyasini yurutuyor.ilker beyi kimseye yedirmeyiz

    Cevapla
    • 5 sene önce

      sen yedirip yedirmemeyi bırak da o ilker beyine söyle 3 milyarlık makam aracından inip bi zahmet çalıştığın yere tuvalet yaptırsın nereye sıçacaz diye gezersin sonra ayrıca gene söyle o ilker beyine sinyoriteyi halletsin kim tutuyor ilker beyimizi a haber beyinli seni maşallah inşallah amin…

      Cevapla
  11. 5 sene önce

    Sizi canı gönülden kutluyorum. Gerçek tarafsız habercilik yapıyorsunuz. Sitenizi devamlı takip eden biri olarak her iki görüşe yer vermeniz objektiflik kriterlerinize uygun düşüyor. Ancak sizin bu tartışmalarda ki görüşünüz nedir? Sanırım köşe yazınızda değinirsiniz.

    Cevapla