featured

AHL'de Yolcuya Çirkin Saldırı

İstanbul’dan Adana’ya gitmek üzere Atatürk Havalimanı’na gelen sarıklı ve cübbeli vatandaş, bir kadının sözlü saldırısına maruz kaldı.

İstanbul’dan Adana’ya gitmek üzere Atatürk Havalimanı’na gelen sarıklı ve cübbeli vatandaş, bir kadının sözlü saldırısına maruz kaldı. Cep telefonundan 2596 sayılı Kanun’u açarak yüksek sesle okuyan kadın, cübbeli vatandaşın suç işlediğini savundu. Durumdan rahatsız olan diğer yolcular kadına tepki gösterdi.

Edinilen bilgilere göre olay, Atatürk Havalimanı’nda meydana geldi. İstanbul’dan Adana’ya gitmek isteyen sarık ve cübbe giyen bir vatandaş havalimanına geldi. Yolcu salonunda uçağın kalkışını bekleyen vatandaş, bir kadının sözlü saldırısına maruz kaldı. Vatandaşın giydiği sarık ve cübbeyi eleştiren kadın, cep telefonunu açarak 2596 sayılı Kanun’u bağıra bağıra okumaya başladı. Çevredeki vatandaşlar kadını şaşkınlıkla izledi.

Kadın bir süre sonra Türkiye Cumhuriyeti’nin kanunlarına uyması gerektiğini söyleyerek çığlık atmaya başladı. Havalimanında bulunan diğer yolcular, “Kimse sizi dinlemek zorunda değil” diyerek kadına tepki gösterdi. Tepkilere rağmen susmayan kadın, güvenlik görevlilerini çağırdı. Bu esnada sarıklı şahıs sakin bir tavırla “Terbiyesizlik yapmayın” uyarısında bulundu. O anlar bir yolcunun cep telefonu kamerasına yansıdı.(star)

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

5 Yorum

  1. 5 sene önce

    Bu kadının rezil hareketini savunanlara da onun kadar reziller

    Cevapla
  2. 2596 sayılı kanunda kullanılmış arapça “ruhani” kelimesinden kasıt “din adamları” olup diğer insanları bağlamaz. O dönemde çıkan diğer kanunlarda vatandaşları kast eden kelimeler incelendiğinde aksini iddia edebilmek imkansızdır. Örneğin 671 sayılı şapka kanununda kullanılan ifade “Türkiye halkı” dır ve kadın olsun erkek olsun Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan herkesi bağlar. Yürürlükte bulunan 671 sayılı kanuna göre ise kanunu okuyan kişi dahil orada bulunan herkes kanuna muhalefet etmektedir.

    Cevapla
  3. Eğer hala buu ülkede cumhuriyet ve ilkeleri ortadan kaldırılmadı ise yürürlükte olan yasalararı savunmak ve o ortamda cesaretle dile getirmek hangi kafalara göre hata ve terbiyesizliktir.? Yazıklar olsun

    Cevapla
  4. 6 sene önce

    ona sözlü saldırı denmez! Cumhuriyet’in kazanımlarının cahilleşen vatandaşa okunması saldırı olmaz!

    Cevapla
    • 6 sene önce

      atatürk kiracı Fatih Sultan Mehmet ev sahibi, dolayısıyla kiracı ev sahibini kıvama…

      Cevapla