featured

ACT Hava Yolları, Akrobasi Pilotu Semin Öztürk Şener’in Ana Sponsoru oldu

 

Türkiye’nin İlk Profesyonel Kadın Akrobasi Pilotu Semin Öztürk Şener ile dünya markası “ACT Hava Yolları” güçlerini birleştirdiler.

Filosundaki geniş gövdeli uçaklarla, Avrupa’nın ve Asya’nın tamamı olduğu havadaki kadın yapanlar ACT Hava Yolları, Türkiye’nin İlk Profesyonel Akrobasi Pilotu Semin Öztürk Şener’in Ana Sponsoru!

Geçen hafta imzalanan anlaşma ile Semin Öztürk Şener’in 2022 yılındaki tüm gösteri uçuşları ACT Hava Yolları tarafından desteklenecek. Ayrıca 2023 senesi “Avrupa Hava Gösterilerinde”, Semin Öztürk Şener’in uluslararası akrobasi uçuşlarından ACT Hava Yolları, yine Ana Sponsor olarak rol alacak.

ACT Hava Yolları bu Sponsorluğu ile önce Türk Kadınına, ardından Türk Sportif Havacılığına ve Türkiye’nin Uluslararası Tanıtımına aynı anda büyük destek veren ilk hava yolu yolu geliyor.

Gökyüzündeki bu ulaşım anlam ve sistem açısından ilki yanında getiriyor. Semin Öztürk Şener Türkın semadaki temsilcisi için geldi.

Daha önce gözden geçirilebilir bir durumda olmak.

İki çocuk annesi olan Semin Öztürk Şener, bir aile olan hava akrobasi sporunu profesyonel olarak devam ettiren ilk ve tek Türk sahip olma özelliğine sahiptir.

“Semin Öztürk Şener – Air ACT Akrobasi Gösterileri” bu sene; İzmir, Eskişehir / Sivirihisar ve İstanbul’da seyircisiyle buluşacak.

İlk gösteri, İzmir’in kurtuluşunun 100.yıl gidişatı 09 ve 10 Eylül İzmir’de uçulacak.

Daha sonra SHG Airshow / Sivrihisar Hava Gösterileri 2022′ de, 17 ve 18 Eylül yer alacak. 06-08 Ekim uçuşlarında ise, İstanbul Atatürk Havalimanı’nda yapılacak İstanbul Airshow’a katılacak olan Semin Öztürk Şener, ACT Hava Yolları akrobasi üzerinde adı üzerinde her gün uçuşla seyirlerin içinde olacak.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir