featured

ABD'den Türk Hava Yolları'na kısıtlama gelebilir!

New York Times, Rahip Brunson’ın serbest bırakılmaması halinde ABD’nin Türkiye’ye bir dizi yaptırımda daha bulunacağı iddia etti.
ABD’nin önde gelen gazetelerinden New York Times’da yer alan habere göre, söz konusu yaptırımlar, rahip Brunson’ın bugün (Çarşamba) saat 18.00’e kadar serbest bırakılmaması halinde devreye sokulacak. Gazeteden Helene Cooper ve Eric Schmitt’e konuşan üst düzey hükümet yetkililerinin bildirdiğine göre bu yaptırımlardan biri Türk Hava Yolları’na ( THY) kısıtılama getirilmesi. Ayrıca Trump yönetiminin, Türkiye’de neredeyse bir yıldır tutuklu bulunan bilim insanı Serkan Gölge ile ABD Konsolosluğu çalışanı üç Türkiye vatandaşının serbest bırakılmasını talep ettiği belirtildi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 6 sene önce

    Rahibi gönderirlerse tüm dünyaya verecekleri mesaj su olacak. FETÖ diye bir seyi biz uydurduk, darbe dahil altyapisini biz yaptik ve siyasi olarak tutuklu tutuyoruz. Bunu dememek icin elinden geleni yapacaktir, ama eninde sonunda rahibi birakacaktir, bunun icin güzel bir senaryo hazirlaniyor olabilir gencler.

    Cevapla