featured

ABD'de eğitim uçuşu yapan F-35'ler havada penis şeklinde iz bıraktı

Türk pilotların da eğitim gördüğü Arizona’daki Luke Air Force Üssü deneme uçuşu yapan pilotların gökyüzünde kasten penis şeklinde kontreyl (uçağın arkasında bıraktığı iz) bıraktığı iddia edildi.
ABD merkezli Business Insider sitesinin haberine göre; Luke Air Force Üssü’nden kalkan uçaklarla bu hafta içinde it dalışı simülasyonu gerçekleştirildi. Senaryoda iki adet beşinci nesil hayalet savaş uçağı, havada dört F-35s ile kafa kafaya geldi.

Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ pen11

Bu simülasyonun ardından ise uçakların bıraktığı izlerin penise benzediği görüldü.Arizona’daki medya gözlemcileri de, izlerin penisi andırdığını düşünürken, Luke Air Force Üssü’ndeki askeri yetkililer bunun kasıtlı olmadığını savundu.
Luke Air Force Hava Üssü’nde konuşlu 56. Avcı Uçağı Filosu Sözcüsü Binbaşı Rebecca Heyse, “İnternette dolaşan fotoğrafları inceledik. Yetkililer eğitim uçuşlarının kayıtlarını inceledi ve F-35’lerin standart manevralarını yaptığını teyit etti” açıklaması yaptı.
Daha önce de, ABD’nin Washington eyaletinde eğitim uçuşu yapan bir pilot gök yüzünde manevra yaparak penis çizmişti ve pilot hakkında soruşturma başlatılmıştı.
(Sputnik)

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 Yorum

  1. s400 ler hele gelse su abd ye de biz o işareti ceksek!

    Cevapla
  2. 5 sene önce

    Aklı başka yerinde olanlar her gördüğünü bir şeylere benzetiyor. Ya da etek boyuna falan bakıyor. Allah akıl fikir versin. Sadece Türkiye Cumhuriyetinin değil, dünyanın sonu göründü galiba. Du bakali nolucak.

    Cevapla
  3. 5 sene önce

    Manası çok derin:)

    Cevapla