featured

37 bin feet’te dehşet dolu anlar! ‘Hz. İsa böyle istiyor’…

Geçtiğimiz 26 Kasım günü ABD’nin Teksas eyaletinden Ohio’ya giden Southwest Havayolları’na uçak 37 bin feet irtifada seferine sorunsuz şekilde devam ediyordu. Bir süre herhangi bir problem yaşanmayan uçuş, 34 yaşındaki Elom Agbegninou adlı yolcunun asi hareketleri sonucunda korku dolu dakikalara şahitlik etti.

Saldırgan tavırlar sergileyen yolcu, uçakta bulunan bir yolcuyu yaraladıktan sonra ancak zapt edilebildi. Southwest Havayolları’na ait uçak, olayın ardından ‘yolcu rahatsızlığı’ sebebiyle acil durum ilan ederek Arkansas eyaletindeki Bill ve Hillary Clinton Havalimanı’na iniş gerçekleştirdi. Sorun çıkaran Elom Agbegninou, havalimanında gözaltına alınırken, yaralanan yolcu ise hastaneye sevk edildi.

Güvenlik kaynaklarından yapılan açıklamada,“Southwest Havayolları uçağında yaşananlarla ilgili bir kişi gözaltına alınırken bir kişi ise hastaneye kaldırıldı. Olaya ilişkin soruşturma güvenlik güçleri ve müfettişler ortak hareket ediyor ve araştırmalar sürüyor” ifadeleri kullanıldı. Olaya ilişkin detaylar duyanları şaşkına çevirdi.

‘Bebek benden değil’ işkencesi! Akılalmaz dakikaları gözyaşlarıyla anlattı

‘HZ. İSA BANA KAPIYI AÇMAM GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİ’

Uçağın acil iniş gerçekleştirmesinin ardından gözaltına alınan sorunlu yolcuya ilişkin bilgiler geçtiğimiz günlerde ortaya çıktı. Elom Agbegninou’nun uçuş sırasında yerinden kalkarak uçağın çıkış kapısını açmaya çalıştığı belirtildi. (Milliyet)

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir