featured

Corendon Ailesi Ödül Kazanmaya Devam Ediyor

Daha önce pek çok sektörel ödül organizasyonunda büyük başarılar kazanan Corendon Touristic ve İlklerin Havayolu Corendon Airlines, ödül geleneklerini Uzakrota Seyahat Ödülleri’nde de sürdürdü.

Corendon Touristic, “Yılın Incoming Tur Operatörü” seçilirken Corendon Airlines da “Yılın Low-Cost Havayolu” kategorisinde ikinci oldu.

Uzakrota.com tarafından gerçekleştirilen ve seyahat sektörünün nabzını tutan Uzakrota Seyahat Ödülleri 2020’de ödül kazanan markalar, küresel çapta yapılan halk oylaması sonucunda belli oldu.

25 Ocak – 5 Şubat 2021 tarihlerinde yapılan ve 182.475 oyun kullanıldığı yarışma sonucunda Corendon Touristic ve Corendon Airlines da ödül kazanan markalar arasında yer aldı.

Corendon Touristic bir sıra yukarıya çıktı

Geçtiğimiz yıl düzenlenen ödüllerde ikinci sırada yer alan Corendon Touristic, 2020 yılında ise Yılın Incoming Tur Operatörü dalında birinci seçildi.

2001 yılından bu yana dünya çapında yılda 500.000’den fazla müşterinin ihtiyaçlarını karşılayan ve 24 saat hizmet sunan lider turizm acentesi Corendon Touristic, ödül koleksiyonuna böylece Yılın Incoming Tur Operatörü ödülünü de eklemiş oldu.

Corendon Airlines geçtiğimiz yıl da ödül kazanmıştı

“Fark Yarat” sloganıyla girdiği havacılık sektöründe misafirlerine sunduğu konfor, cazip bilet fiyatları ve uçuş destinasyonu çeşitliliği ile “İlklerin Havayolu” haline gelen Corendon Airlines ise Uzakrota Seyahat Ödülleri’nin “Yılın Low-Cost Havayolu” kategorisinde ikinci sırayı elde etti.

Filosundaki 24 uçak ile birlikte uçuş kapsamını uzun süredir genişleten Corendon Airlines, geçtiğimiz yıl da yine uzakrota.com ziyaretçileri tarafından “Yılın Yerli Dijital Havayolu Markası” seçilmişti.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir