featured

Kısmi kapanma kararı sonrasında THY ve Pegasus’tan açıklama!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kabine toplantısı sonrasında duyurulan kısmi kapanma kararının ardından Türk Hava Yolları (THY) ve Pegasus’tan, uçuşlarla ilgili açıklama geldi.

THY Basın Müşaviri Yahya Üstün tarafından kısmi kısıtlama süresinde yapılacak olan uçuşlarla ilgili olarak  yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

”Değerli misafirlerimiz; sizi, sağlığınızı koruyarak bulutların üzerine taşımaya devam ediyoruz. Uçuşu olan misafirlerimiz seyahat belgeleri ile havalimanı ulaşımlarını gerçekleştirebilirler.”

Konuyla ilgili olarak THY’nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda da şu ifadeler kullanıldı:

”Değerli yolcularımız; 14 Nisan 2021 itibarıyla uygulanacak kısıtlama süresince yolcularımız seyahat belgelerini ibraz ederek havalimanı ulaşımlarını sağlayabilirler. Sağlıklı ve güvenli uçuşlar dileriz.”

Pegasus’un resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda ise şu ifadeler kullanıldı:

”14 Nisan 2021 itibarıyla uygulanacak olan 14 günlük kısmi kapanma sürecinde uçuşu olan misafirlerimiz, seyahatlerine ait belgeleri ile uçuşlarını güvenle gerçekleştirebilirler.”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısının ardından Ramazan ayının ilk iki haftasında kısmi kapanma kararı alındığını duyurmuş, sokağa çıkma saatlerinde zorunlu haller dışında şehirler arası seyahate izin verilmeyeceğini söylemişti.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir