featured

70 yaşındaki kadın yolcuyu sürükleyerek uçaktan indirdiler

İngiliz yolcular, cin tonikini elinden alan Jet2 görevlisine tokat attıktan sonra Alman polisi tarafından uçaktan sürüklenerek indirilen yaşlı bir kadının aleyhine tezahürat yaptı.

70’li yaşlarında olduğu anlaşılan kadın, iki polis memuru tarafından uçağın koridorunda sürüklenerek götürüldü ve uçaktan indirildi.

Kadın uçaktan sürüklenerek indirilirken uçuştaki şaşkın yolcular, ‘Hoşçakal, evcil hayvan’ diye bağırırarak alkışladılar ve tezahürat yaptılar.

Pilotlar uçağı Münih’e yönlendirmek zorunda kalmadan kadın saldırganlaştı ve Manchester’dan Rodos’a giden uçakta bir Jet2 çalışanına tokat attı.

Video, dokuz Alman polisinin uçağa girdiğini ve kadını oturduğu yerden kaldırıp uçaktan çıkardığını gösteriyor.

Saniyeler sonra yaşlı kadının iki polis memuru tarafından uçağın koridoru boyunca çıkışa doğru bacakları yerde sürükleyerek taşıdığı görülüyor.

O götürülürken, diğerleri gülerken, uçuştaki yolcuların ‘Hoşçakal’ ve ‘Auf Wiedersehen pet’ diye bağırdıkları ve tezahüratları duyulabiliyor.

Uçağın dışına çıkınca çok sayıda polis memurunun kadını kolları ve bacaklarından tutarak merdivenlerden indikleri görülüyor.

Kadının, uçuş sırasında bedava şampanya talebinin reddedilmesinin ardından öfkelendiği iddia edildi.

Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ resimler

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir