Aeroflot, Soçi–İstanbul Uçuşlarına Başlıyor: Seferler 29 Mart’ta Başlayacak

Aeroflot, Soçi–İstanbul Uçuşlarına Başlıyor: Seferler 29 Mart’ta Başlayacak

Rusya’nın bayrak taşıyıcı hava yolu şirketi Aeroflot, Soçi çıkışlı İstanbul uçuşlarını başlatma kararı aldı. Yeni hat kapsamında seferlerin 29 Mart itibarıyla başlayacağı duyuruldu.

Gazetem.ru’da yer alan bilgilere göre, Rus taşıyıcı Soçi–İstanbul hattında günlük uçuş gerçekleştirmeyi planlıyor. Şirketin yeni rota için bilet satışlarını da başlattığı bildirildi.

Seferler Günlük Olarak Yapılacak

Karadeniz kıyısında yer alan turizm merkezi Soçi ile Türkiye’nin en büyük metropolü İstanbul arasındaki yeni hava köprüsü, hem turizm hem de ticari hareketliliğe katkı sağlaması açısından önem taşıyor.

Aeroflot’un yeni hatta Airbus A320 tipi uçaklarla hizmet vereceği açıklandı.

Türkiye–Rusya Hava Trafiğinde Yeni Adım

Soçi–İstanbul hattının devreye girmesiyle birlikte Türkiye ile Rusya arasındaki hava trafiğinin daha da güçlenmesi bekleniyor. Özellikle yaz sezonu öncesinde atılan bu adımın, turizm talebini artırması öngörülüyor.

Yeni hatla ilgili detayların ve uçuş saatlerinin, Aeroflot’un resmi satış kanalları üzerinden erişime açıldığı bildirildi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir