featured

İstanbul Havalimanı’nda Evcil Hayvan Kurtarma Operasyonu: Kayıp Kedi Termal Kamera ile Bulundu

İstanbul Havalimanı YOTEL’in hava tarafı lobi alanında, ilginç bir olay yaşandı. TK1061 Ljubljana seferi yolcusu olan Rus pasaport hamili bir kadın yolcu, kedisini kafesinden çıkardığı sırada hayvanın lavabo altındaki boşluktan şaft alanına kaçmasıyla panik yaşadı.

Durumun bildirilmesinin ardından İGA ARFF ve Teknik ekipleri hızla olay yerine yönlendirildi. İlk müdahale YOTEL teknik ekibi tarafından gerçekleştirildi; lavabo sökülerek duvarda kontrollü bir açma işlemi uygulandı. Ancak, uzun süreli çalışmalara rağmen kediye ulaşılamadı.

Arama çalışmalarının devam etmesi üzerine, termal kamera ve kameralı tesisat cihazları devreye sokuldu. Yapılan görüntüleme sonucunda kedinin tam konumu tespit edildi ve güvenli bir şekilde kurtarıldı.

Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ iga1

Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ WhatsApp Image 2025 11 02 at 22.19.52

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir