Türk Hava Yolları, Miles&Smiles Üyelerine Yönelik TK Cüzdan Uygulamasını Hayata Geçirdi

Türk Hava Yolları, Miles&Smiles Üyelerine Yönelik TK Cüzdan Uygulamasını Hayata Geçirdi

Türk Hava Yolları, Miles&Smiles üyelerine yönelik yeni bir dijital hizmet olan “TK Cüzdan” uygulamasını hayata geçirdi. Bu uygulama ile Miles&Smiles üyeleri, ödeme ve iade işlemlerini daha hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirebilecekler. TK Cüzdan ile yapılan iade işlemlerinde, iade bedelinin üzerine ek olarak TK Para kazanma fırsatı sunuluyor.

Türk Hava Yolları’nın Genel Müdür (Ticari) Yardımcısı Ahmet Olmuştur, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, dijitalleşme hedefleri doğrultusunda sürekli geliştiklerini ve müşterilere daha fazla kolaylık sağlamak için çalıştıklarını belirtti. TK Cüzdan uygulamasının, mobil uygulama ve web sitesi üzerinden kullanılabilir olduğunu vurgulayan Olmuştur, yolcuların seyahat deneyimine konfor katacak bu yeni hizmetle Türk Hava Yolları’nın dijital hizmet yelpazesini genişlettiklerini söyledi.

TK Cüzdan, online kanallar aracılığıyla dört farklı para birimi seçeneği (Türk lirası, Euro, Amerikan doları ve İngiliz sterlini) ile kullanıcılara sunuluyor. Yapılan iade işlemlerinden elde edilen TK Paralar, hızlı ve güvenli bir şekilde kullanılabiliyor. Bu yeni uygulama ile Türk Hava Yolları, müşteri memnuniyetini artırmayı ve dijital ödeme süreçlerini iyileştirmeyi hedefliyor.

Exit mobile version