SAS’tan Gizemli Uçuş: Nereye Gideceğini Bilmeden Bilet Satışı!

SAS'tan Gizemli Uçuş: Nereye Gideceğini Bilmeden Bilet Satışı!

Scandinavian Airlines (SAS), sık uçan yolcu programı üyelerine yönelik bir sürprizle gündemde. Havayolu şirketi, Kopenhag Havalimanı’ndan kalkacak ve birkaç saat sürecek gizemli bir uçuş için bilet satışına başladı. Ancak ilginç olan, yolcuların nereye gideceklerini ancak uçağa bindikten sonra öğrenecek olmaları.

Bu gizemli uçuş teklifi, kısa sürede büyük ilgi gördü ve “dakikalar içinde” 1.000’den fazla kişi kaydoldu. SAS Genel Müdür Yardımcısı ve Ticaret Direktörü Paul Verhagen, talebin heyecan verici olduğunu belirtirken, yolcuların maceralı bir yolculuğa çıkma ve yeni bağlantılar kurma şansının gerçekten heyecan verici olduğunu söyledi.

Bu gizemli uçuş deneyimi için kayıt olan yolcuların 30.000 mil harcamaları gerekiyordu. Ancak talebin yoğunluğu nedeniyle başvurular sadece 24 saat sonra kapatıldı ve şanslı kazananlar, başvurular arasından rastgele seçilecek.

SAS’ın bu gizemli uçuş teklifi aslında havayolu endüstrisinde bir ilk değil. Daha önce Wizz Air ve Air New Zealand gibi havayolu şirketleri de benzer sürpriz uçuş deneyimleri sunmuştu. Örneğin, Wizz Air geçtiğimiz yıl Venedik’ten Suudi Arabistan’a yolcu taşıdığında benzer bir deneyim yaşatmıştı. Benzer şekilde, Air New Zealand da “gizemli kaçış” seyahatleri düzenleyerek yolcuları nereye gideceklerini öğrenmek için heyecan verici bir sürprizle karşı karşıya bırakıyor.

Exit mobile version