OYUNU KULLANAN TATİLE KOŞTU

İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçimlerinde oy kullanan bazı yolcuların seyahat etmek üzere İstanbul Havalimanı’na gelmesi nedeniyle gidiş terminallerindeki kontuvar ve güvenlik kontrollerinde yoğunluk oluştu.

Yenilenen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminde oy kullanan bazı yolcuların seyahat etmek üzere İstanbul Havalimanı’na gelmesi nedeniyle yoğunluk meydana geldi. Gün içinde sandık başına giderek, oylarını kullanan bazı yolcuların yurt içi ve dışına gitmek üzere havalimanına gelmesiyle alanda hareketlilik yaşandı. Yoğunluklar dünde gözlendi. Bugün ise daha rutin bir seyir hakim.
Tarifeli uçakla başka şehirlere gidecek vatandaşlar gidiş terminalindeki kontuvar ve güvenlik kontrollerinde sıra oluşturdu.

Yolcu yoğunluğunun yaşandığı İstanbul Havalimanı’nda Cumartesi günü 649 iniş ve 649 kalkış olmak üzere bin 298 sefer icra edildi. Cumartesi günü toplam 210 bin 527 yolcunun İstanbul Havalimanı’ndan seyahat ettiği bildirildi.

Tatil beldelerinin yeniden canladığını belirten turizmciler, cumartesi ve pazar günü, sahillerin yalnızca yabancılara kaldığını belirtti. Temmuz ayının başına kadar otellerde ki doluluk oranlarının tekrar artması bekleniyor.

Exit mobile version