İstanbul’a charter tur düzenleyen şirketlere bir yenisi daha eklendi

Rus tur operatörlerinin İstanbul’a yönelik düzenlediği charter turlarına bir yenisi daha eklendi. Pegas Touristik ve TUI’nin ardından Coral Travel İstanbul’a ilk kez charter uçuş programı düzenliyor.

28 Ekim’de başlayacak

Coral Travel’in İstanbul charter uçuşları Royal Flight Airlines tarafından gerçekleştirilecek. Coral Travel’in Moskova-İstanbul arasında düzenleyeceğ charter turların ilki 28 Ekim’de gerçekleşecek.Uçuşlar, 189 koltuklu Boeing 737-800 uçaklarla gerçekleştirilecek.

Coral Travel’in charter uçuş programı, İstanbul havalimanı ve Sabiha Gökçen havalimanına planlanıyor. İstanbul Havalimanına 28 Ekim – 23 Aralık tarihleri arasında Royal Flight haftada 5 gün charter uçuşları gerçekleştirecek.

Moskova’da Sabiha Gökçen Havalimanı’na charter seferleri Aralık sonunda başlayacak ve haftada 3 gün olarak gerçekleştirilecek.

5 günlük tur 6 bin 200 lira

Coral Travel İstanbul turları kapsamında hem paket gezi turları hem de uçuş ve otellerde konaklama imkanı sunuyor. 5 günlük paket turlar uçak bileti hariç Beş gün boyunca tam teşekküllü bir gezi turu için tur operatörü 62.9 bin rubleden (6 bin 200 lira) satışa sunuldu.

 

Exit mobile version