Boeing Depremzedeler için 500 bin Dolar Yardımda Bulundu

Boeing-Depremzedeler-için-500-bin-Dolar-Yardım

Boeing Türkiye’deki Deprem Kurtarma ve Yardım Çalışmalarına 500.000 ABD Doları yardımda  bulundu.

Boeing Company bugün, Boeing Charitable Trust’ın Türkiye’deki depremden etkilenenlere yardım etmek amacıyla 500.000 ABD Doları yardımda bulunduğunu duyurdu.

Yapılan açıklamada;

“Depremin yarattığı yıkım çok büyük ve küresel bir müdahale gerektirecek. Boeing’deki 156.000 ekip arkadaşımız, bu zorlu dönemde Türkiye’deki ve bölgedeki insanların yanında. İhtiyaç sahiplerine hızla yardım ulaştırmak için yardım kuruluşlarıyla birlikte çalışmaktan gurur duyuyoruz.” “Sevdiklerini kaybeden ailelere en derin taziyelerimizi sunuyor ve etkilenen toplulukları düşüncelerimizde tutmaya devam ediyoruz.” denildi.

Kızılay ağı, küresel Kızılhaç ağı ile işbirliği içinde bölgede insani yardım müdahalesi sağlayan önde gelen birkaç kuruluşu içermektedir. Amerikan Kızılhaçı, depremden etkilenen toplulukları desteklemek üzere Amerika Birleşik Devletleri’nden bağış toplayarak küresel çabalara destek oluyor.

“Boeing’in desteği sayesinde, küresel Kızılhaç ağı Türkiye depreminden etkilenenlere yardım ediyor,” Amerikan Kızılhaçı’nın sorumlusu Anne McKeough. “İhtiyaç sahiplerine yanıt vermek için birlikte çalıştığımız Boeing gibi ortaklarımıza minnettarız.” dedi.

Kamu Operasyonları Başkan Yardımcısı Ziad Ojakli ise “Boeing, ekip arkadaşlarımız, aileleri ve daha geniş toplum dahil olmak üzere depremden etkilenenleri desteklemeye kararlıyız” dedi. “Bölgedeki Amerikan Kızılhaçı ve Kızılay ekiplerine, insanların afet yardımına odaklanabilmeleri ve nihayetinde iyileşme ve yeniden inşa sürecine geçebilmeleri için ihtiyaç duydukları yaşamı sürdürme hizmetlerini sağladıkları için derinden teşekkür ediyoruz.” dedi.

Exit mobile version