featured

Uçan adam yeniden gündemde! Pilot ‘gördüm’ dedi FBI devreye girdi

 

Amerika Birleşik Devletleri’nin Kaliforniya eyaletine bağlı Los Angeles semalarında yeniden ‘sırt roketli adam’ göründü. Bir pilot, havada uçan adamı gördüğünü söyledi.

ABD’nin Kaliforniya eyaletine bağlı Los Angeles şehrine inmeye hazırlanan bir pilot, sırt roketiyle tek başına uçan bir kişi gördüğünü bildirdi, hava trafik kontrol birimini uyardı. Federal Havacılık İdaresi (Federal Aviation Administration – FAA) olayın yerel saatle 14.45 sularında meydana geldiğini belirtti. FOX 11 kanalı, hava trafik kontrol biriminin konuşmalarını da yayımladı:

”Sırt roketli adamın geri döndüğünü duyduk. Şu anki konumunuzun yaklaşık 10 kilometre doğusunda kalan bölümdeki bir kapının 4 bin 500 fit (1370 metre)  üzerinde sırt roketiyle ilgili bir rapor bildirildi.”

”BALON OLABİLİR”

FAA, havalimanın yaklaşık 25 kilometre doğusunda görülen nesneye dair raporun incelendiğini açıkladı. Bir nesne görüldüğüne dair başka raporların da geldiği ancak henüz hiçbirinin doğrulanamadığı belirtildi:

”FAA, görüldüğü bildirilen her sırt roketini araştırmak için FBI’yla yakından çalıştı. Şimdiye kadar bunların hiçbiri doğrulanmadı. Pilotların balon görmüş olabileceği tahmin ediliyor.”

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir