featured

UÇAK KAZASINDAN KURTULAN YOLCUYA PİYANGODAN 1 MİLYON DOLAR ÇIKTI

UÇAK KAZASINDAN KURTULAN YOLCUYA PİYANGODAN 1 MİLYON DOLAR ÇIKTI
Geçen hafta Dubai’de iniş yaptığı sırada kaza geçiren uçakta bulunan Mohammad Basheer Abdul Khadar isimli adam kazadan bir haftadan kısa bir süre sonra piyangodan 1 milyon dolar kazanmanın mutluluğunu yaşıyor.
KAZADAN ALTI GÜN SONRA PİYANGO
Geçen hafta Dubai hava alanına zorunlu iniş yaparken iniş takımları açılmadığı için gövdesi üzerinde iniş yapan ve daha sonra alev alan Emirates hava yollarına ait uçakta bulunan adam kazadan altı gün sonra piyangodan bir milyon dolar kazandığı için herkes tarafından yaşayan en şanslı insan olarak görülüyor.

 Kazadan yara almadan kurtulan Abdul Khadar bir hafta içinde yaşadığı ikinci mucizenin mutluluğunu yaşıyor. 62 yaşındaki şanslı Hindistanlı piyango biletini ailesi ile beraber Thiruvanathapuram’a taile giderken aldı.
gecirdigi-ucak-kazasindan-6-gun-sonra-piyango-8689158_1448_m
BUGÜNE DEK 17 DEĞİŞİK HAVA LİMANINDAN PİYANGO BİLETİ ALMIŞ
Ülkesine dönüşte uğradığı her hava alanında piyango bileti aldığını söyleyen Khandar şimdiye kadar 17 kez değişik hava limanlarında piyango bileti aldığını söyledi.
Uçak kazasından kurtulmasını Allah tarafından bir ödül olarak gördüğünü söyleyen Khandar belki de nasibinde bir milyon dolarlık piyango ödülü kazanmak olduğu için kazadan Allah’ın yardımı ile kurtulduğunu söyledi.
Emekliliğine dört ay kalan Khandar büyük ikramiye kazanmasına rağmen emekli olmaya niyetinin olmadığını ve zorluk ile kazanılan paranın verdiği mutluluğu başka hiç bir şeyin vermediğini bu yüzden çalışabileceği kadar çalışmaya devam edeceğini söyledi.
YOKSULLARA YARDIM ETMEK İSTİYOR
Araba alım satımı yapan bir şirkette aylık 1,700 avro maaş ile çalışan Khandar piyangodan kazandığı parayı Hindistan’da bulunan yoksul insanlara yardım etmek için kullanmak istediğini söyledi.
“Gulf News’e konuşan Khandar şunları söyledi: Eğer planlarımı sorarsanız, Hindista’nın en yoksul bölgesi Kerela şehrinde yaşayan insanlara yardım etmek ve kendileri için sağlık tesisleri yapmak istiyorum.Kazandığım parayı her hangi bir hayır kurumuna vermek veya iş kurmak istemiyorum. İhtiyacı olan insanlara ulaşıp onlara yardım etmek istiyorum. Çünkü bende çok yoksuldum ve yoksul insanların neler yaşadıklarını çok iyi biliyorum.”
Khandar geçen hafta Dubai hava alanına acil iniş yaptığı sırada iniş takımları açılmadığı için gövdesi üzerinde iniş yapan ve alev alan Emirates hava yollarına ait Boeing 777 tipi uçakta bulunan 282 yolcudan biriydi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir