featured

Türkiye'ye Güveniyor, Yatırıma Devam Ediyoruz

Singapur Havayolları Avrupa’dan sorumlu Başkanı Sayın Subhas Menon, Singapur Havayolları İstanbul ofisine yaptığı ziyarette, ayağının tozu ile önemli açıklamalarda bulundu.

Singapur Havayolları Avrupa’dan sorumlu başkanı Sayın Subhas Menon yaptığı açıklamada, “Singapur Havayolları olarak, Türkiye operasyonlarında 2017 yılında 30.cu yılımız. Bu geçen uzun süreçte İstanbul ve Singapur arasında Dahran ve Dubai aktarmalı olarak, Manchester ile Atina’dan ise İstanbul aktarmalı olarak Singapur’a uçtuk. Bu 30 yıllık süreçte gerek Türkiye’de gerekse tüm dünyada havacılık sektörünü etkileyen pek çok olay oldu. Körfez savaşı, 11 Eylül saldırısı, SARS, Kuş Gribi, 1999 depremi, 15 Temmuz darbe girişimi gibi son derece olumsuz olaylar yaşandı. Pek çok sektörde alınan önlemler gibi, biz de Singapur Havayolları olarak uçuş sayılarımızda bazı değişiklikler yapmak zorunda kaldık, bununla beraber hiç bir zaman Türkiye pazarından ayrılmayı düşünmedik. Aksine bu coğrafyada önemli bir değere sahip olduğunu düşündüğümüz Türkiye’ye güveniyor, yatırımlarımıza devam ediyoruz. 2017 yılında Türkiye ofisimizin ve operasyonlarımızın 30.cu yılını, dünyadaki 70,ci kuruluş yılı etkinliklerimizle beraber kutlayarak, Türkiye’de görkemli bir etkinlik yapmayı planlıyoruz.

 Çalışanlarımız en önemli hazinemiz

“Havayolları hizmet sektörünün önemli bir aktörü. Hizmet sektörü dendiğinde ise en önemli faktör insan yani hizmet kalitemizi arttıran çalışanlarımız. Bu nedenle Singapur Havayolları 70 yıl boyunca kazandığı tüm ödülleri başta değerli çalışanlarından oluşan insan kaynağı sayesinde ve yaptığı inovatif yatırımlarla elde etmiştir. Son yıllarda da gerek teknolojik yatırımlar, gerekse personel eğitimleri anlamında şirketimizi daha fazla güçlendiriyoruz.”

En ucuza da uçuyoruz, en iyi hizmet kalitesi ile de…

Son olarak Sayın Menon, “Singapur Havayolları şirket bünyesinde 4 havayolu var. Singapur Havayolları ve Silk Air ile full servis olarak dünyada en kaliteli hizmeti sunabilmek için çalışırken, Low cost olarak hizmet veren Scoot ve Tiger Airways ile de hizmet kalitesinden ödün vermeden, kendi bölgelerinde en ucuza uçuşlar gerçekleştiriyoruz. Havayolları’nın para kazanabilmesi için Premium bölümlerinin güçlü olması gerekiyor, bu nedenle planlamalarımızı yaparken, uçaklarımızda Business Class ve Premium Economy sınıflarımızı ona göre organize ediyoruz” açıklamasında bulundu.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir