featured

Türk tatilciler için VIP Turizm ve Air France'dan Karayipler işbirliği

Karayipler’deki 7 bin adadan biri olan St. Martin’e Türk tatilcileri götürmek için VIP Turizm ve Air France, işbirliğine gitti.

St. Martin’e 6 gece 7 gün için düzenlenen tur ile okyanusun diğer ucundaki Karayipleri bir Avrupa seyahati kadar uygun fiyata tatilcilere sunduklarını ifade eden VIP Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Ceylan Pirinçcioğlu, “Kuzey Atlantik Okyanusu’nda Karayip Denizi’nin kuzeydoğusunda bulunan St. Martin Adası, plajlarıyla, sokaklarıyla, eğlencesiyle ve orijinal pek çok detayıyla artık Türkiye’ye çok yakın” dedi.
Adaya uçuşlarda Premium Economy sınıfı alternatifi sunan, Air France’ın, yolcularını Paris aktarmalı, yaklaşık 9 saat kadar süren yolculukla, Karayipler’deki 7 bin adadan biri olan St. Martin Adası’na ulaştırdığını kaydeden Pirinçcioğlu şunları söyledi: “Yarısı Hollanda Krallığı ve diğer yarısı Fransa yönetiminde olan, aynı zamanda ‘Dostluk Adası’ olarak da bilinen St. Martin’de, Jamaikalılar, yakın komşu Kübalılar, Afro Amerikalılar, Hollandalı ve Fransızların yanında Ada’nın yerlilerine rastlanıyor. Her bir sokağında Fransa’nın, Hollanda’nın, Jamaika’nın ve Küba’nın tarihine ve kültürüne rastlanan St. Martin Adası 87 kilometrekarelik bir alana sahip. 1597 dolardan başlayan tur fiyatına 6 gece 7 günlük konaklama, kahvaltı ve uçakla gidiş dönüş dahil. 1997 dolar olan Balayı Turu’nda ise farklı konaklama seçenekleri yer alıyor.”
Pirinçcioğlu, “Yaklaşık 1 yıl önce çalışmaya başlanan bir proje olan St. Martin, bu yıl Türkiye’de de gözde destinasyonlardan biri olmaya aday. St. Martin’den sosyetenin uğrağı St. Barth’a da tekneyle geçiyoruz” dedi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir