featured

TÜRK HAVA YOLLARI ANLATTI

Cep telefonundan büyük elektronik cihazların kabine alınmaması yasağı sonrası THY, özellikle telefonlara internet bağlanması konusunda yolcularını aylık olarak çıkardığı ve uçak içinde ücretsiz dağıttığı Skylife Dergis’inin Nisan sayısında geniş olarak bilgilendirdi.
THY’nin Skylife dergisinde ayrıca uçaklarında gösterime yeni giren 350’den fazla film, 750’den fazla TV programı, 1500’ü aşkın müzik albümü, 9 adet uçak içi canlı TV yayınları da tanıtıldı.
İnternete uçarken nasıl bağlanılacağı konusunda ayrıntılı bilgilerin verildiği Skylife dergisinin bu bölümünde, business class yolcu ücretsiz girişlerinin nasıl olacağı, ücretli girişleri nasıl olacağı belirtildi. İlk kez internet girişi satın alanların, daha önce herhangi bir uçuşta paket satın alanların, ikinci bir cihazı internete bağlamak isteyenlerin ve internet paketini aktarmalı uçuşta kullanmak isteyenlerin de yapmaları gerektikleri de ayrıntılı olarak açıklandı.
Bu arada Skylife  Dergisi’nde sporseverler de unutulmadı. Nisan ayı içinde bir ay boyunca hangi gün uçacaklarsa ünlü takımların o gün yaptıkları maçların ve bazı spor programlarının canlı yayın saatleri de yayınlandı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 7 sene önce

    Uçağa yemek yemek, internete girmek, bol bol film izleyip hazır bunları yaparken herhangi bir yere gidelim diyerek mi yoksa bir yere gitme amacım var, hazır giderken yemek yiyelim, internete girelim, bol bol film izleyelim mi deniyor anlaşılır gibi değil. Sanki internetsiz, tabletsiz uçmak günah.
    Bu ek servisler artık pazarlama aracı olmaktan çıktı iyice.

    Cevapla