featured

TRABZON'DA TÜM UÇUŞLAR İPTAL

Trabzon’da dün gece başlayan ve aralıksız süren kar yağışı etkili oldu. Uçak seferleri yapılamadı, engelli ve hamile kamu çalışanlarına 2 gün idari izin verildi, Karadeniz Teknik Üniversitesi’nde de öğretime 2 gün ara verildi.
Kentte Cuma gününden bu yana aralıklarla devam eden kar yağışı dün gece geç saatlerde şiddetini artırdı, cadde ve sokaklar beyaz örtüyle kaplandı. Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Karayolları ekipleri kent merkezinde ve Karadeniz Sahil Yolu’nda kar temizleme ve tuzlama çalışması yaptı. Kaldırımlarda biriken kar nedeniyle yayalar yürümekte güçlük çekerken, şehir trafiğinde de aksamalar oldu. İşe gidecek vatandaşlar sabahın erken saatlerinde dolmuş ve otobüs duraklarında uzun kuyruklar oluşturdu.
TÜM UÇUŞLAR İPTAL
Etkili olan kar nedeniyle Trabzon Havalimanı’ndan İstanbul, Antalya, Ankara, İzmir ve Kocaeli’ye yapılması planlanan 19 sefer iptal edildi. Trabzon’a yapılması planlanan 17 uçuşun da aynı gerekçeyle gerçekleştirilemeyeceği belirtildi. İş makineleri Trabzon Havalimanı pistinde oluşan kar kütlelerini temizledi.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. ne zmn uçuş olacak

    Cevapla