featured

THY'NİN BU REKLAMI ALMANLARI ÇILDIRTTI

Türk Hava Yolları (THY) Almanya’nın başkenti Berlin’deki Tegel Havalimanı’na verdiği reklamla Almanları adeta çıldırttı.

Başkent Berlin’deki Tegel Havalimanı’nda bulunan büyük bir alana çeşitli reklamlar veren THY Alman medyasının hedefi oldu.

Büyük bir alanı kiralayan THY, ikram ve lounge gibi konuları ön plana çıkardığı reklam tasarımlarından birine İstanbul’daki CIP Lounge resmini koyarak “İstanbul’daki Lounge’ımız bazı havalimanlarından daha büyük” yazdı.

Almanya’nın önemli gazetelerinden Bild, reklamın küçük düşürücü olduğunu ve bilinçli bir şekilde hazırlandığını iddia etti. THY’yi Tegel Havalimanı ile dalga geçmekle suçlayan Bild gazetesi ve diğer Alman medya kuruluşları, reklamın işe yaramaz olduğunu belirtti.(hürriyet)

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

5 Yorum

  1. eyy rusya eyy almanya dedik gördük sonra turizmde olanları, adamlar vatandaşlarını yollamadılar,oteller kapandı,bir sürü insanımız işsiz kaldı, özellikle rusya sebze,meyvemizi de almadı,ekonomiye ağır darbe oldu. baktık durum kötü önce putin’e gittik aman abi elini öpelim bize rus turist yolla diye sonra da ingiliz pasaportlu bakan mehmet şimşek,aleyhimize ne varsa koruyan,besleyen almanya’ya gitti aman hans bize alman turist yolla paramız bitti,ekonomimiz duman oldu diye. thy’nin reklamı almanları çıldırttı haberiyle de bir sürü gerçeklerden bihaber de heytt alman’ı böyle öperiz işte havasına giriyor. altyapımız ve mali işlerimiz düzgün olsa,gerçekten büyük devlet olsak kimseye ihtiyacımız olmaz, kendi insanımızın hakkını yiyoruz,birbirimizi kalkındırmıyoruz sonra elin adamından medet umuyoruz. biz bu kafayla bu politikalarla bu yönetimle onları öpemeyiz ancak kendi kendimizi öperiz. turist bu sene de gelmezse ki gelmeyecek gibi o zaman kim çıldıracak biz mi onlar mı görürüz…

    Cevapla
  2. 7 sene önce

    Almanların ülkemize sadece ve sadece kimlikleriyle gelmelerine izin vermeyiz, nasıl biz almanya’ya gitmek istersek vize için sürünüyoruz onları da süründürürüz, sadece devletimizde olan 120 bin civarı makam aracının hemen hepsi alman arabası,bunlara binmekten,onların arabalarına binmeyi prestij sanmaktan vazgeçeriz, havaalanlarında,yollarda,orada burada onların ürünlerini hiçbir şeyini kullanmayız, ülkemize gelip istedikleri gibi ev,arsa vs almalarına izin vermeyiz işte o zaman belki çıldırırlar yoksa böyle reklamlarla falan sadece kendimizi millete güldürürüz. Prestije onların arabalarına sahip olmakla kavuşacağımızı sanıyoruz, alanda hiçbir sorgu sualle karşılaşmadan ülkeme kimliğiyle giriyor,istediği gibi ev alıyor,iş kuruyor,vergiden muaf oluyor,heryerde onun icatları var, nedense bize kültür ve samimiyet olarak daha yakın olan ve bizi çok seven nadir ülkelerden japon ve korelilerle almanlar kadar iş yapmıyoruz sonra alman çıldırdı. Ne desek,yazsak boş kendimizi kandırıyoruz.

    Cevapla
  3. 7 sene önce

    Yarası olan gocunur!
    THY bu reklamını sadece Almanya da yapmıyor. Tüm dünyada yapıyor. Ülkemizin gururudur o. kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş misali herkeste THY yi kötülemeye yer aramakta

    Cevapla
  4. 7 sene önce

    THY ISI ZATEN REKLAMA DOKTU, PAHALI PAHALI BILET SATISINDAN KAZANILAN PARALARI REKLAMA YATIRIYORLAR. YAZ SEZONUNDA SAMSUN UCAUSLARI VARDI 2017 ICIN KALDIRILDI. BIZ HERZAMAN MILLI GURUR ILE UCTUK VE BIZI MECBUR TUTTUNUZ ALMAN SIRKETLERDEN BILET ALMAYA, COK YAZIK BIR THY,YEYE. UMARIM BU YAZIYI BIRILERI OKUR!!!!!

    Cevapla
  5. 7 sene önce

    Ben çok basit olarak gördüm. Bir kere laf atarak reklam yapılmaz. Almanya da kalkıp uçuş güvenliği ve emniyeti ile ilgili laf etse ne diyecekler. Bedevi kültür yüklü THY yönetimi ancak böyle saçma bir reklama imza atar. Şuyum büyük, buyum büyük diye bir dolu para harcarsın sonra da çalışanlarından kesersin. Uçakların yerdedir. Çok xxx ler çok. İlk defa THY bu kadar basit yönetildi

    Cevapla