featured

THY’NİN 120 ÜLKEDEKİ 298. DESTİNASYONU VORONEJ OLDU

Dünyanın en fazla ülke ve uluslararası destinasyonuna uçuş sağlayan havayolu şirketi Türk Hava Yolları, 120 ülkedeki 298. destinasyonu, Voronej’i de bugün itibariyle kapsamlı uçuş ağına dahil etti.
Türk Hava Yolları’nın Moskova, St. Petersburg, Soçi, Rostov, Kazan, Stavropol, Ekaterinburg ve Ufa’dan sonra Rusya’daki yeni uçuş noktası Voronej’edüzenleyeceği seferler; Salı,  Perşembe ve Cumartesi günleri olmak üzere haftada 3 gün karşılıklı olarak icra edilecek.
Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ THY
Rusya’da kapasite artışına giden küresel taşıyıcının Voronej seferlerinde, İstanbul’dan tüm vergiler dahil gidiş-dönüş 189 Amerikan Doları’ndan başlayan açılışa özel fiyatlarla seyahat edilebilir.
Ayrıca, Miles&Smiles üyeleri, yeni açılan hatlarda ilk 6 ay boyunca %25 mil indirimli ödül biletle seyahat edebilir ve uçuş sınıflarını yükseltebilirler.
İstanbul-Voronej tarifeli uçuş saatleri;

Uçuş No. Günler Kalkış Varış
TK 481 Salı,  Perşembe, Cumartesi IST 01:05 VOZ 03:45
TK 482 Salı,  Perşembe, Cumartesi VOZ 04:40 IST 07:40

Tüm saatler lokaldir.
 
 
Türk Hava Yolları ve uçuş tarifesi ile ilgili daha ayrıntılı bilgilere www.turkishairlines.com web sitesinden, 444 0 849 numaralı Çağrı Merkezi’nden
veya satış ofislerinden ulaşılabilir.
 
 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 7 sene önce

    THY mağduru olmaya aday 298. nokta Voronej yolcularına birlikte “Hoşgeldiniz” diyelim.

    Cevapla