featured

THY YÖN KUR BŞK İLKER AYCI DAN İLGİNÇ BEYANAT

THY uçaklarının tuvaletlerine BOMBA var diye yazdığı iddia edilen kabin memuru hakkında konuşan THY Yönetim kurulu başkanı İlker Aycı, ““Tahkikat devam ediyor. Sonuçlanmadan konuşmak doğru olmaz. “Bunlar kurumun marka imajına zarar veriyor. Hepimizin sahip çıkması lazım. Biz ancak iş akdini fes edip suç duyurusunda bulunduk. Ancak bu konularda caydırıcı cezalar verilmeli”” diye konuşmuş.
Sevgili İlker Aycı bu nasıl bir beyanat. Tahkikat devam ediyor demek henüz kesinleşmiş bir durum yok demektir.Siz tahkikata devam ederken konuşulmaz diyorsunuz ama tahkikat bitmeden şüphelinin iş akdini fes ediyorsunuz. Bu nasıl bir açıklamadır?
Sevgili Aycı; Öncelikle tahkikatın devam etmesi henüz suçun resmen ispatlanmadığını gösterir. Ayrıca sonuçlanmadan konuşmak olmaz diyorsunuz ama tahkikat bitmeden şüpheliyi işten atmışsınız. Bu nasıl bir çelişkidir?
Ayrıca; ilgili kişinin, TİS gereği savunması alındı mı? Disiplin kuruluna çıkarıldı mı?
Kendisi ile konuşan haberci arkadaşlar bu çelişkili açıklamaya soru yöneltmemiş. Bari biz buradan soralım dedik

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 9 sene önce

    Beyefendi bilmiyor, bilmediğini de bilmiyor! Daha önce nerede görev yapmıştı acaba? Burası, uluslararası hava taşımacılığı şirketlerinden biri. Hem de tepe noktada. Hata kabul etmez! Dünyaya rezil olmasak bari.

    Cevapla