featured

SunExpress Almanya'ya yeni atama

SunExpress Almanya’da Genel Müdür Yardımcılığı görevine Rafet Alper Özen’in getirildiği bildirildi.
SunExpress’ten yapılan açıklamaya göre; Türk Hava Yolları ve Lufthansa’nın ortak kuruluşu olan SunExpress Almanya’nın üst yönetim kadrosunda yeni atama gerçekleşti.
Uzun yıllar Türk Hava Yollarında farklı bölgelerde görev yapan Özen, SunExpress’in 2010 yılında kurduğu SunExpress Almanya’da Genel Müdür Yardımcısı olarak göreve başladı.
Uludağ Üniversitesi İktisat Fakültesi Ekonometri Bölümünü bitirdikten sonra profesyonel çalışma hayatına atılan Özen, 2008’de Türk Hava Yollarında Satış ve Pazarlama bölümünde çalışmaya başladı.
Türk Hava Yollarında sırasıyla İstanbul, Birleşik Krallık, Maldivler ve Dubai’de yöneticilik görevinde bulunduktan sonra 2014-2015 yılları arasında Afrika Satış Başkanlığı yapan Özen, son olarak 2015 yılından bu yana Türk Hava Yolları Güney Avrupa Satış Başkanlığı göreviyle Yunanistan, Malta, İtalya, Fransa, İspanya ve Portekiz’de toplam 27 uçuş noktasının sorumluluğunu yürüttü.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

7 Yorum

  1. 7 sene önce

    Haram zıkkım olsun hayatımda tanıdığım en berbat kişidir
    Tanımasanız daha iyi en azından böyle biri olamaz demezsiniz
    Kaprisli egosantirik nefret kusan birisidir allah uzak tutsun ywdiği kul haklarının hesabını öbür dünyada nasıl verecek gakkımı helal etmiyorum öbür dünyada iki elim yakanda senimkimse kurtaramaz müslümanlık önce kul hakkı yememeni gerekitirir ama sen hırsız gibisin nefret edilecek birisi

    Cevapla
  2. 7 sene önce

    Haram olsun…çatır çatır haram yiyorsunuz !! Koskoca şirketi batırmak üzeresiniz…yazık milli havayoluna.

    Cevapla
  3. 7 sene önce

    Bilal Erdoğan’ın ekibinden arkadaşımız

    Cevapla
  4. 7 sene önce

    bu adam hakkında böyle uzun yıllar görev yapan biri gibi bir haber yapmak bile başlı başına acaiplik. yaşı ne başı ne tecrübesi ne ? adamsa çıksın kul hakkı yemeden,bileğimin hakkıyla thy’na girdim bir anda müdür oldum şimdi de bilmem nereye bilmem ne oldum desin,diyebiliyorsa tabii ! allah kul hakkı yiyenlerin hepsini helak etsin !

    Cevapla
  5. 7 sene önce

    7-8 senelik memur genel müdür yardımcı oluyor. Tüyü bitmemiş desem tüyü fazla bitmiş. Eyyy airlinehaber bu kişiliğin torpilinide yazın.Yazın ki bilinsin. Bilal Ekşi de suyun akışını seçmiş gidiyor. İtiraz et be kardeş. tahsili bile yetersiz dışarıda yksek lisanslı doktoralı bir dolu işsiz varken utan eyyy THY utan

    Cevapla
  6. 7 sene önce

    THY de uzun yıllar görev yıllar görev yapan !!!
    2008 den beri…! Gerçekten 8 yıl GMY için çok uzun bir zaman. Bence, artık yorulmuştur. Arkadaşa ikale verilsin. Baksanıza o kadar çok meşgulmuş ki sakalını kesmeye vakit bulamamış bizim imam kılıklı. Ben daha çok torpili kim? Onu merak ettim. Bu dünkü çocuk, THY ye müdür gelmiş, müdür gelmiş, kısa sürede başkan olmuş.İşte bu kafa THY yi batırdı.

    Cevapla
    • 4 sene önce

      Bunu ben yazmadım. Ama tebrik ederim. Ben de yazsam, aşağı yukarı böyle yazardım.

      Cevapla