featured

SKYTRAX'İN 5 YILDIZLI HAVAYOLU ETİHAD AIRWAYS OLDU

Birleşik Arap Emirlikleri’nin ulusal havayolu şirketi Etihad Airways’in havacılık sektöründeki başarısı bir kez daha tescillendi. Skytrax 5 Yıldızlı Havayolu kategorisi kapsamında yapılan değerlendirmeye göre Etihad Airways servis, ağırlama ve yolcu deneyimi hizmetlerinde en iyi havayolu olarak seçildi.

Londra merkezli bir danışmanlık şirketinin üç aylık ayrıntılı bir denetiminden geçen Etihad Airways’in birinciliği, Abu Dabi’daki Innovation Academy’de düzenlenen özel etkinlikte duyuruldu.

Skytrax 5 Yıldızlı Havayolu Sertifikası, havayolunun servis, ürün, hizmet, güvenlik, temizlik, konfor, duty free satışları değerlendirilerek veriliyor. Değerlendirme sürecinde Etihad Airways çalışanlarının konukseverliği, markanın ayrıntılara verdiği önem, first class kabinlerinde sağlanan hizmet övgü topladı.
Skytrax yetkilileri, Etihad Airways’in havacılıktaki yenilikçi ve yüksek standartlı hizmetlerine, konfora verdiği öneme dikkati çekerek Airbus A380 ve Boeing 787 kabinlerinin kategorinin en iyileri olduklarını ifade etti.

 Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ skytraxin 5 yildizli havayolu etihad airways oldu5e83010c349de7368ee1

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir