featured

PEGASUS YOLCUSUNDAN KABİN AMİRİNE SÜRPRİZ

Pegasus misafiri Şahin çiftinden kabin amirine sürpriz!
Pegasus misafirleri Şahin çifti, 2014 yılında Pegasus ile yaptıkları 07.10.2014  tarihli PC 502 sefer sayılı  – İstanbul Sabiha Gökçen (SAW)  Lefkoşa uçuşu sırasında kendilerine jest yapan kabin amiri Beyza Özkaya’ya, bir yıl sonra 16 Temmuz’da gerçekleştirdikleri bir başka Pegasus uçuşu sırasında sürpriz yaparak teşekkür ettiler.
2014 yılında Pegasus havayollarının PC502 sefer sayılı uçuşuyla seyahat eden Abdurrahman Veli Şahin, o sırada hamile olan eşi Aysun Şahin’in doğum günü olduğunu belirterek Pegasus kabin amiri Beyza Özkaya’dan eşinin doğum gününü uçakta anons ederek kutlamasını rica etmişti. Kabin amiri Özkaya da bu ricayı kırmayarak Pegasus misafiri Aysun Şahin’in doğum günü uçuş sırasında yaptığı özel bir anonsla kutlamıştı.
Çok mutlu olan ve kabin amirinin jestini unutmayan Şahin çifti bebekleri Mert Burak ile birlikte 16 Temmuz’da İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Ercan Havaalanına gerçekleştirdikleri PC 212 sefer sayılı Pegasus uçuşunda, bebekleri Mert Burak kabin amiri Beyza Özkaya’ya çiçek vererek teşekkür ettiler.
Bir yıl sonra gelen sürpriz teşekkür karşısında çok şaşıran ve duygulanan kabin amiri Beyza Özkaya, “Uçaktaki misafirlerimize evimize gelen misafirlere davrandığımız gibi davranıyoruz. Onları uçuş süresince mutlu etmek ve her birinin uçuşumuzdan memnun kalmaları Pegasus uçuş ekipleri olarak bizim için çok önemli. Bir yıl önceki bir uçuşta yaptığımız küçük bir jesti unutulmamaları ve böyle nazik bir sürpriz yapmaları, misafirlerimizin memnuniyetinin düzeyini göstermesi açısından da çok anlamlı. Pegasus Ailesi adına çok mutlu oldum.” dedi.
Pegasus Hava Yolları
1990 yılında charter uçuşlarla havacılık sektörüne giriş yapan Pegasus,  2005 yılında ESAS Holding tarafından satın alınarak düşük maliyetli iş modelini benimsemiştir. Pegasus, kısa ve orta menzilli hatlarda, noktadan noktaya uygun ücretle ulaşım imkânı sunan, Türkiye’nin lider düşük maliyetli havayoludur. Hava yolu ile yolculuğun herkesin hakkı olduğuna inanan Pegasus, uyguladığı “low cost” (düşük maliyetli hava yolu) modeli ile misafirlerine uygun fiyatlı, zamanında kalkan ve genç uçaklarla seyahat etme imkânı sağlamaktadır. Pegasus, misafirlerini yurt dışında 60, yurt içinde 31 olmak üzere; 37 ülkede toplam 91 noktaya ulaştırmaktadır. İstikrarlı büyümesini sürdüren Pegasus, 2011, 2012 yılında olduğu gibi 2013 yılında da Official Airline Guide (OAG) raporunda koltuk kapasiteleri baz alınarak yapılan sıralamaya göre Avrupa’nın en büyük 25 hava yolu arasında “Avrupa’nın En Hızlı Büyüyen Havayolu” olarak gösterilmiştir. Pegasus, 2012 yılında Airbus firmasıyla imzaladığı ve teslim tarihindeki tutarı yaklaşık 12 milyar USD olan, 25 adedi opsiyonlu 100 uçaklık filo siparişi ile sipariş verdiği tarih itibariyle  Türk Sivil Havacılık tarihinde bir seferde verilmiş en büyük siparişe imza atmıştır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

5 Yorum

  1. 9 sene önce

    o ne vefalı kadındır. Doğumgünü bayram kandil aksatmaz. Sevgi dolu ve merhametlidir. Çocuk seven insandan zarar gelmez. Bu kadar duyarlı bir insana iftira atmaya utanmıyorsunuz.

    Cevapla
  2. Yıllar önce sky da uçmuştum kibirli kendini beğenmiş birinin teki.cptanlara yemek servisi yapmaktan başka bir şey yapmaz servise bile çıkmaz.yazık onla uçan ekibe..Allah sabır versin..

    Cevapla
    • 9 sene önce

      Hiç anlattığın gibi değil bence. Eminim seni sevmeyen büyük bir kitle vardır. Kıskançlık yapıyorsun. Yazık sana yalancı.

      Cevapla
    • Hiç anlattığın gibi biri değil büyük ihtimalle işini iyi yapmayan bir km siniz o yüzden böyle laf alıyorsunuz.kendisi uçaktan zevk aldığım amirlerden birisidir.

      Cevapla
  3. 9 sene önce

    Keşke bu tip yolcu profili çok olsa. İnsanı mutlu eden davranışlar. Motivasyon çok önemli. Ümit ederim ki Pegasus kabin amirine bir jest yapar.

    Cevapla