featured

PARİS AIRSHOW DA EN İYİ HAVAYOLLARI SEÇİLDİ.

Paris Airshow da SKYTRAX tarafından yapılan derecelendirmede en iyi havayolu şirketleri arasında birinciliği Qatar Airways aldı. İşte o sıralama

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 Yorum

  1. 9 sene önce

    Olamaz!!! Hani milli gururumuz birinciydi????

    Cevapla
  2. 9 sene önce

    Biraz tek tarafli ve eksik bir haber olmus. THY bu haberde atlanmis. Yazarin bundan haberi olmamasi imkansiz. THY elestirirken zaman zaman hakkini da iade etmek en nesnel yaklasim olurdu. Katar dunya genelinde birinci. THY da Avrupa en iyi hava yolu secildi. THY SKYTRAX a parayla mi kendini 1. sectirdi yoksa gercekten Avrupanin en iyi havayolu THY mi? THY bir Lufthansa yi mesela nasil solladi kalitede? Hormonlu da olsa buyurken bir havayolu nasil Avrupanin en iyi havayolu seciliyor? Zira hormonlu buyuyen sirket hamdir daha olgunlastirilacak bir cok hizmeti olur. Hormonlu buyurken Avrupa da 1. olan olgunlastigi zaman ne olur? Bu secim yalnizca bir sirket tarafindan yapilsa bile bir seyi ifade ediyor mu? Sadece ucuzluk, ikram ve Istanbul un geo-stratejik konumu mu yoksa baska nedenleri de var mi? Bu haberi yayimlayan bu gibi sorulara cevabi da vermeliydi. Zira gundem iste buydu. Yaziyi bu sekilde birakmak gundemi de kacirmak anlamina geliyor.

    Cevapla
    • Yazar 9 sene önce

      Siz yorum atmışsınız ben de size cevap vererek konuya açıklık getireyim. Çok haklısınız. Skytrak denilen kuruluş özel bir statüde. Kısaca ver parayı al ödülü şeklinde çalışıyor diyebiliriz. Bu nedenle bu tür haberlere ben önem vermem. THY’nin aldığı ödülde bu mantık çerçevesinde verildiğini düşünüyorum. Aksi takdirde THY nin SKYTRAK dan aldığı ödülün normal olduğunu savunduğunuzda bu ödülü eleştirmemeliyiz. Tek taraflı bakış olmaz.

      Cevapla