featured

Lufthansa, İlk A350 Uçağını Teslim Aldı

Airbus’un en büyük havayolu müşterisi ve operatörü olan Lufthansa, dünyanın en yeni ve en verimli çift motorlu geniş çaplı büyük yolcu uçağı olarak adlandırılan A350 XWB’yi nihayet teslim aldı. Bu uçak Lufthansa’nın sipariş ettiği 25 adet A350-900’ün sadece ilkidir. Lufthansa, A350’lerini Münih’ten Delhi’ye, Münih’ten Boston’a olan uzun mesafeli hatlarda kullanacak.
A350 XWB’si, 48 koltuklu Business, 21 Koltuklu Premium Ekonomi ve 224 koltuk Ekonomi sınıfı ile konforlu üç sınıf kabin düzenine sahip olacak. A350 nin motorları ise Rolls-Royce. A350 XWB, Lufthansa’nın tüm sınıflardaki konforlu koltukları ve uçuş içi eğlence sisteminin yanı sıra ilk kez uçak içi internet içeren en yeni kabin ürünleri var.
Bu yeni teknolojiler, yakıt yanması ve emisyonlarında yüzde 25’lik bir azalma meydana getirerek, önemli ölçüde daha düşük bakım maliyetleri sağlayacak. Buda operasyonel verimlilik anlamına geliyor. Kabindeki ferahlık, sessizlik, iç mekan ve aydınlanma sistemi konfor ve refaha katkıda bulunuyor.
Airbus firması bugüne kadar, A350 XWB için dünya çapındaki 43 müşterisinden toplam 810 adet sipariş aldı. A350 XWB, için en başarılı geniş gövdeli uçaklardan biri olduğu söyleniyor.
 

 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir