featured

KATAR HAVADA TACİZ OLAYI İLE İLGİLİ BİLGİ PAYLAŞTI

Qatar Airways dün kadın kabin memurlarından birinin, sosyal medyada dolaştırılan bazı “uygunsuz” resimleri ile ilgili açıklama yayınladı.
Yakın zamanda, Qatar Airways kabin ekibi gibi görünen kişilerin uygun olmayan görüntülerinin sosyal medya sitelerinde göründüğüne dikkat çeken şirket twitter hesabından önce Arapça daha sonra İngilizce bildiri yayınladı.
Havayolu, sosyal medyada paylaşılan imajların eski olduğunu söyledi. Yapılan soruşturma sonrasında, ilgili personelle ilişkilerinin kesilmiş olduğu bildirildi.
Açıklamaya göre; bu görüntüler 2013 yılının sonu ve 2014 yılının başında ortaya çıkmıştı. O tarihten itibaren ilgili kişilerle şirketin bir ilişkisi olmadığını açıklarken, tüm çalışanların Katar’ın kanun ve geleneklerine saygılı ve mesleki bir davranış sergilediğini de sözlerine ekledi.
Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ QQ
 
Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ Q
 
Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ SEFSF

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 7 sene önce

    Qatar, Emirates ve Etihad bu tip olaylarla siklikla karsilasacaklardir. Daha dun bu ucluye (ve ilaveten Singapur ve THY’ye) UK Civil Aviation Authority gecikmelerle ilgili yaptirim uyguladi. Qatar’in ilk ucusunda USA’de gate verilmedi. Emirates’in adi Airbus ve kickback’ler ile anildi. Etihad’in MCFC ile sponsorlugu ve Alitalia gibi merger planlari mercek altinda. Bunun gibi daha cok lekeleme kampanyasi goruruz bunlarda.
    THY icin dis mihraklar tarafindan herhangi bir kampanya yurutulmesine su anda hic gerek yok zaten – durum kamikaze standardinda nasilsa.

    Cevapla