featured

Hava İş'de Gerilim Tırmanıyor. Şube Başkanı Disiplin kuruluna Verildi

Hava İş sendikası Genel Merkezi ile Hava-İş Anadolu yakası şubesi arasındaki sürtüşme neticesinde,genel merkez şube başkanını disiplin kuruluna sevk etti.
Hava İş Anadolu Şube başkanı Sezgin Uzun noter kanalı ile Genel Merkeze ve Dolayısıyla Disiplin kuruluna cevap verdi.
AirlineHaber’in şimdiye kadar gözlemlediğiniz, çalışanlardan yana olan yayıncılık anlayışımız gereği, olanı ve biteni aynen yorumsuz olarak sizlere aktarıyoruz.
İşte Karşılıklı Düelloya dönen sürtüşmenin tebligatı ve Cevapları 
Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ IMG 20170426 WA0000Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ IMG 20170426 WA0001Son Dakika Havacılık Haberleri | Türk Hava Yolları, Pegasus, Sunexpress, Corendon, Havacılık, Havayolları, Havalimanları, Havaalanları, THY, Hostes, Pilot, Uçak, Kabin memuru, SHGM, DHMİ IMG 20170426 WA0002

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

11 Yorum

  1. 7 sene önce

    Hava-İş’in işverenci yönetiminin suyu iyice ısındı. Kendi çaplarında mafyacılık oynayıp sendika tüzüğü dışında ne varsa yapıyorlar. Kendilerinden olan herkes iyi, olmayanlar da kötü ve acilen gönderilmek durumunda. Seçim tasfiyesi geçen seneden beri devam ediyor zaten sendikada. Gerçekten sendikacılık yapma niyetinde olup bunlar gibi yiyici olmayan Yasin Sevgili ve Sezgin Uzun’a yapmadıkları kalmadı. Sendikacılıkla ilgili açık bulamyınca da ispatsız iftiralara başvuruyorlar karakterlerine uygun olarak. Yazıkları olsun sizi o koltuklara oturtanlara ve sizlere!!!

    Cevapla
  2. 7 sene önce

    Ali Kemal Tatlıbal ve yönetiminin bu hukuksuz ve gayri etik uygulamaları ne ilk ne de sondur. Bu seneki sendika seçimlerinden duydukları kaygı ve panik havasının cehaletleriyle birleşip fütursuzca eyleme dönüşmesidir bunlar. Var olsun güce itaat etmeyip, dik duran emekçiler!

    Cevapla
  3. 7 sene önce

    Sizin başkanı değil kendinizi disiplin kuruluna vermeniz gerek. Yönetemeyen sizsiniz anlaşılan. Önce yönetmeyi öğrenin, Adam doğru olanı yapmış, dokuz köyden kovarlar zaten böylelerini.

    Cevapla
  4. sube baskani orgutlenme calismasi yapio merkez yapma dio.sube baskani uyelerin islerine kosuyo merkez sakin urasma demiyor ama napio otobusle git dio.bu arada anadolu yakasinda uye firmalara toplu ulasim imkansiz konumlarda ama adama nasi gidiosan git tavri yapilio.sezgin bey bizim icin yaptiginiz fedakarliklari unutmadik ne yaparlarsa yapsinlar insanlar seni gene secicek.odasindan cikmiyacak maasini alip calisanlarin gundemini takip edicek isveren elemanini kimse subeye secmez.hepimiz icin dik dur sezgin bey !!

    Cevapla
  5. 7 sene önce

    Er bi delikanlı şube sezginin şubesi kaldı o nedenle canım. Birde özellikle ant. gibi yalakalık yapmaz, biat etmez. Adam satmaz, arkadan konuşmaz yetermi?

    Cevapla
  6. 7 sene önce

    Tekrar Seçilmek için yapmadığınız yolsuzluk kalmadı. Sizi çok güvendiğiniz işveren dahi kolluyamayıcak pislikleriniz bir bir ortaya çıkıyor

    Cevapla
  7. 7 sene önce

    Bu sendikanın 4 tane şubesi var. Neden sadace sezgin başkanın aracı iptal ediliyor???

    Cevapla
  8. 7 sene önce

    yavuz hırsız ev sahibini bastırır atasözü cuk diye oturmuş

    Cevapla
  9. 7 sene önce

    Dik duruş!!
    bknz: Sezgin başkan

    Cevapla
  10. 7 sene önce

    Bu kokuşmuş sendikal anlayışlara karşı mücadele
    edanlere selam olsun.

    Cevapla
  11. 7 sene önce

    Sezgin Uzun adam gibi adamdır.Adama yapmadıkları kalmadı birde utanmadan disiplin kuruluna vermişler.Yazıklar olsun…….

    Cevapla